Ετοιμάζουν… απόβαση στην έδρα της Σασουόλο οι φίλοι της Μίλαν!

Ετοιμάζουν… απόβαση στην έδρα της Σασουόλο οι φίλοι της Μίλαν!

Η Μίλαν είναι έτοιμη να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας για πρώτη φορά μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, με τους οπαδούς της να ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικώ παρών, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην έδρα της Σασουόλο.

H Mίλαν μετά και την επικράτηση της στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς, με αντίπαλο την Αταλάντα βρίσκεται πλέον αγκαλιά με το πρωτάθλημα, μιας και την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Σασουόλο της αρκεί ένας βαθμός, προκειμένου να επιστρέψει στον «θρόνο» του ιταλικού ποδόσφαιρου για πρώτη φορά μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Φυσικά όπως είναι λογικό, στις τάξεις των ροσονέρι επικρατεί τρέλα με τους φίλους της ομάδας να ετοιμάζουν… απόβαση στην έδρα της Σασουόλο και να ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο για να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι από κοντά!

Η ζήτηση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης ήταν τόσο μεγάλη τις τελευταίες ώρες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πέφτει συνεχώς το επίσημο σάιτ των «νεροβέρντι», από το οποίο προσπάθησαν να προμηθευτούν τα… μαγικά χαρτάκια οι φίλοι των Μιλανέζων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ