Πήρε πίσω το κλεμμένο μετάλλιο ο Πιόλι

Πήρε πίσω το κλεμμένο μετάλλιο ο Πιόλι

Ο τεχνικός της Μίλαν Στέφανο Πιόλι έχει και πάλι το μετάλλιο του πρωταθλητή στα χέρια του, αφού του το είχαν κλέψει κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών.

Αφού χρειάστηκε να περιμένει 19 χρόνια μέχρι να οδηγήσει μία ομάδα σε τρόπαιο ως προπονητής, η διάθεση του τεχνικού της Μίλαν Στέφανο Πιόλι, «σκοτείνιασε» όταν του έκλεψαν το μετάλλιο του πρωταθλητή της Serie A την Κυριακή (22/5).

Η Μίλαν νίκησε τη Σασουόλο με 3-0 στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και διασφάλισε το πρώτο σκουντέτο της έπειτα από 11 χρόνια, με τον κόσμο να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Κάπου εκεί, μέσα στους πανηγυρισμούς, κάποιος πήρε το μετάλλιο του Πιόλι από το λαιμό του, με τον προπονητή των «ροσονέρι» να ζητάει μέσω των social media να του το επιστρέψουν, διότι όπως έγραψε αστειευόμενος «είναι το μοναδικό που έχω».

Εντέλει η αστυνομία εντόπισε τον… δράστη, όταν ένας οπαδός ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με το μετάλλιο και τη λεζάντα «ευχαριστώ Πιόλι», επιστρέφοντας μετά από λίγες ώρες το μετάλλιο στα χέρια του Ιταλού προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ