Μουρίνιο: «Μία ημέρα θα αφήσω την Ρόμα, πάνω από τα τρόπαια αυτό που μετράει είναι η ενότητα»

Μουρίνιο: «Μία ημέρα θα αφήσω την Ρόμα, πάνω από τα τρόπαια αυτό που μετράει είναι η ενότητα»

Η Ρόμα κατέκτησε το Europa Conference League και ο Ζοζέ Μουρίνιο με μια ανάρτηση του στο Instagram αποθέωσε όλους τους παίκτες και ζήτησε από τον κόσμο των τζαλορόσι να είναι πάντα ενωμένος.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο οδήγησε τη Ρόμα στην κατάκτηση του νεοσύστατου Europa Conference League, καθώς επικράτησε με 1-0 της Φέγενορντ το βράδυ της Τετάρτης.

Η Ρόμα έφτασε ξανά στην κορυφή ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 61 χρόνια και ο Πορτογάλος τεχνικός ακόμα δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται αυτή την ιστορική επιτυχία. Βρήκε μάλιστα έναν τρόπο για να διοχετεύσει τα συναισθήματά του.

Έτσι ο Ζοζέ Μουρίνιο σε μια ανάρτηση του από καρδιάς μέσα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αποθεώνοντας όλους τους παίκτες του και στέλνοντας μήνυμα στους επικριτές του, ζητώντας παράλληλα ενότητα από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζοζέ Μουρίνιο:

«Οι αναμνήσεις μένουν για πάντα και η ιστορία δεν μπορεί να διαγραφεί. Για μένα αυτά είναι εκπληκτικά και αξέχαστα συναισθήματα αλλά θα πρέπει να σκεφτώ «τι μένει μετά…

Πριν από αυτό, θα χρειαστεί να αγκαλιάσω άπαντες. Θα πρεπει να πω στον κόσμο ότι ευγνωμωνώ τους παίκτες μου. Όλους, από τον Ρούι (Πατρίσιο) που έπαιξε 54 ματς μέχρι τον Πιέτρο που δεν έπαιξε λεπτό.

Όμως σε αυτή την ομάδα ο κάθε παίκτης έπαιξε κάθε ματς κάθε αγώνα, αυτό είναι που δεν ξέρουν οι Αϊνστάιν του ποδοσφαίρου, δεν καταλαβαίνουν και λυπάμαι για αυτούς.

Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που βλέπετε και αυτό που δεν βλέπετε, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται από 11, παίζεται από πολλούς περισσότερους και εμείς ήμασταν πάρα πολλοί…

Παίκτες, προπονητές, ιατρικό επιτελείο, αναλυτές, φροντιστές, μάγειρες, οικογένειες, φίλοι, φίλοι της Ρόμα, φίλοι του Μουρίνιο και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους.

Κάποια μέρα θα αφήσω την Ρόμα, αυτός είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου, όμως πάνω από τη μία ή τις περισσότερες κούπες θα ήθελα να βλέπω αυτό το σύλλογο ενωμένο από αυτό το πάθος και αυτή την αγάπη.

Δύο φωτογραφίες για να σας αγκαλιάσω όλους. Να έχετε έναν ωραίο Ιούνιο».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ