Στη Σαλερνιτάνα ο Ντε Σάνκτις

Στη Σαλερνιτάνα ο Ντε Σάνκτις

Ο Ολυμπιακός δεν απάντησε στον Μόργκαν ντε Σάνκτις, συνεχίζει τις επαφές για τον νέο διευθυντή και ο Ιταλός συμφώνησε με τη Σαλερνιτάνα

Στην Ιταλία και την Σαλερνιτάνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μόργκαν ντε Σάνκτις, με την ομάδα της γειτονικής χώρας να ανακοινώνει την πρόσληψή του 45χρονου, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Τι συνέβη και συνεχίζει την καριέρα του στη Σαλερνιτάνα; Στις συζητήσεις που έγιναν με τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός ζήτησε να έχει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα.

Ανέλυσε το πλάνο του, ανέλυσε τις ιδέες του, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι, αν και είχαν καλή εικόνα, αποφάσισαν να αφήσουν στον «πάγο» την υπόθεσή του και συνεχίσουν να συζητούν με τους έτερους εκλεκτούς για τη θέση της διεύθυνσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε επίσης είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους ποδοσφαιρικά στελέχη με πολύ σημαντική διαδρομή στο ποδόσφαιρο και αυτό το διάστημα οι επαφές συνεχίζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αντίθετα, ο Μόργκαν ντε Σάνκτις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαλερνιτάνα, με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψή του στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

«Η Σαλερνιτάνα ανακοινώνει πως επήλθε συμφωνία με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις για να του εμπιστευθεί τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Η επιλογή αυτή έχει να κάνει με ένα πιο ευρύ project και μία νέα δυναμική στον τρόπο που θα αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο του ποδοσφαίρου», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Σαλερνιτάνα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την ιταλική ομάδα αποχώρησε πρόσφατα ο Βάλτερ Σαμπατίνι, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στη γειτονική χώρα το βράδυ της Τετάρτης (8/6), συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συζήτησαν το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο είτε στον Ολυμπιακό είτε στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ