Πόρτο και Μέντες πρότειναν Τομάς Εστέβες στον Ολυμπιακό (vids)

Πόρτο και Μέντες πρότειναν Τομάς Εστέβες στον Ολυμπιακό (vids)

Οι «Δράκοι» παραχωρούν τον 20χρονο δεξιό μπακ Τομάς Εστέβες και οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν επαφή με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ για τη νέα σεζόν, με τα ονόματα που ακούγονται για τους πρωταθλητές Ελλάδας να είναι πολλά. Οι προτάσεις στα γραφεία των Πειραιωτών είναι δεκάδες, ενώ όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, οι περιπτώσεις των Μπάλντοκ, Κόουτο και Κέλβεν είναι ψηλά στη λίστα, ενώ σήμερα έπεσε στο τραπέζι ένα νέο όνομα στο τραπέζι, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Ο λόγος για τον Τομάς Εστέβες που ανήκει στην Πόρτο, αφού όπως αναφέρουν στην Ιβηρική, οι «Δράκοι» τον παραχωρούν και φέρονται να έχουν επαφή με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο μάνατζερ που τον πρότεινε στους Πειραιώτες δεν είναι άλλος από τον κορυφαίο στον κόσμο, Ζόρζε Μέντες.

Ο 20χρονος (3/4/2002) δεξιός μπακ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Πόρτο και θεωρείται ένας από τους καλύτερους teenager στην Πορτογαλία. Είναι ένας φύσει επιθετικός μπακ, με αρκετές ικανότητες στο επιθετικό μισό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Πόρτο έχοντας 17 συμμετοχές και 2 ασίστ, ενώ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον παρακολουθούσε στενά καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Εστέβες ωστόσο, θέλει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, στην Πόρτο δύσκολα θα βρει χώρο και για αυτό τον λόγο οι πρωταθλητές Πορτογαλίας κοιτάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν.

Ο Εστέβες έχει συμβόλαιο με την Πόρτο μέχρι το 2024, ενώ παρότι είναι μόλις 20 χρονών η χρηματιστηριακή του αξία έχει φτάσει μέχρι και 8.000.000, σύμφωνα με το transfermarkt. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές σχέσεις με την πορτογαλική ομάδα, αφού πρόσφατα (τον περασμένο Ιανουάριο) παραχώρησε με δανεισμό τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Όσον αφορά τον 20χρονο μπακ, εκτός από την Πόρτο έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού και στη Ρέντινγκ την περασμένη σεζόν έχοντας 30 εμφανίσεις και 1 γκολ. Παράλληλα, ο νεαρός αμυντικός είναι ενεργό μέλος της Κ21 της Πορτογαλίας, ενώ έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ