Επίθεση Τσαλχάνογλου σε Ζλάταν: «Κάνει σαν 18χρονο, ενώ είναι 40 χρονών»

Επίθεση Τσαλχάνογλου σε Ζλάταν: «Κάνει σαν 18χρονο, ενώ είναι 40 χρονών»

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Τσαλχάνογλου, ο οποίος καταφέρθηκε με βαριές ατάκες εναντίον του πρώην συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πρωτοφανές ξέσπασμα του Χακάν Τσαλχάνογλου προς τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο Σουηδός σούπερ σταρ της Μίλαν είχε προτρέψει τους φίλους των ροσονέρι να πικάρουν τον Τούρκο κατά την διάρκεια της παρέλασης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Fanatik», ο μεσοεπιθετικός της Ίντερ εξαπέλυσε δριμεία κριτική προς τον πρώην του συμπαίκτη, τον οποίο χαρακτήρισε ανώριμο.

«Είναι ένας άνθρωπος 40 χρονών, όχι 18! Δεν θα έκανα τέτοια πράγματα αν ήμουν στην ηλικία του. Απλά του αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής. Δεν είχε καμία συνεισφορά στην κατάκτηση του Scudetto αυτή τη σεζόν, με το ζόρι έπαιξε, αλλά θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να τραβήξει την προσοχή.

Εξάλλου, αυτός είναι που με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και μου λέει να πάμε για φαγητό ή για μια βόλτα με τις μηχανές. Έγραψε ακόμα και στο βιβλίο του για μένα. Έπρεπε να γράψει κάτι, αλλιώς θα ήταν γεμάτο με λευκές σελίδες. Είναι καλύτερο να μην ασχολούμαι, πραγματικά» ανέφερε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ