Ζανέτι: «Ο Μπάτζο είναι ο δυσκολότερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει, μετά οι Ζιντάν, Γκιγκς και Μέσι»

Ζανέτι: «Ο Μπάτζο είναι ο δυσκολότερος παίκτης που έχω αντιμετωπίσει, μετά οι Ζιντάν, Γκιγκς και Μέσι»

Ο Χαβιέρ Σανέτι θυμήθηκε την εποχή που διέπρεπε στα γήπεδα με τη φανέλα της Ίντερ και αναφέρθηκε στους δυσκολότερους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει.

Ο Χαβιέρ Ζανέτι αγωνίστηκε για 19 χρόνια με την φανέλα της Ίντερ, όντας πια παίκτης – σημαία στην ιστορία του συλλόγου. Πλέον, ο Αργεντινός θρύλος συνεχίζει στην ομάδα του Μιλάνο με την ιδιότητα του αντιπροέδρου, ωστόσο το παρελθόν του δεν το ξεχνάει και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι των Μιλανέζων επανέφερε στη μνήμη του θύμησες από δύο μεγάλες μορφές του calcio: τους Πάολο Μαλντίνι και Ρομπέρτο Μπάτζο.

Διαβάστε επίσης: Μακάμπι Χάιφα εμπιστευτικό: Πώς προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

«Θαύμαζα πάντα τον Πάολο Μαλντίνι: ήταν ένα άτομο που απέπνεε σεβασμό. Αντιμετώπισε ο ένας τον άλλο σε πάρα πολλά ντέρμπι μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν και υπερασπιζόταν τη φανέλα που φορούσε ακριβώς με τον τρόπο που το έκανα εγώ.

Με αυτόν παραμένει μία μεγάλη φιλία», δήλωσε για τον νυν τεχνικό διευθυντή των ροσονέρι, ενώ για τον Μπάτζο είπε με νόημα: «Ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει πρέπει να είναι ο Ρομπέρτο Μπάτζο.

Δεν ήταν ποτέ εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Έπειτα ακολουθούν οι Ζιντάν, Ράιαν Γκιγκς και Λιονέλ Μέσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ