Μακάμπι Χάιφα εμπιστευτικό: Πώς προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Μακάμπι Χάιφα εμπιστευτικό: Πώς προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Όσα έχει κάνει αυτό το καλοκαίρι η Μακάμπι Χάιφα, με στόχο να είναι έτοιμη για τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες έμειναν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν. Στις 20 Ιουλίου συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και μία εβδομάδα αργότερα (27/7) θα την υποδεχτούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ βρίσκεται και αυτή σε διαδικασία προετοιμασίας γι’ αυτά τα παιχνίδια αφού εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχει ξεκινήσει τη δουλειά σε… ερυθρόλευκο φόντο. Παράλληλα, η Μακάμπι ενισχύεται κιόλας ώστε να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερη κόντρα στον Ολυμπιακό ο οποίος φαντάζει και είναι το φαβορί του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Ο Γκρέι, ο Μπούργος και το… πόδι στο γκάζι

Μέχρι στιγμής η Μακάμπι έχει δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες. 4-1 την Άσντοντ, 2-1 τη Μακάμπι Νετάνια και 4-1 την Αφούλα στο τελευταίο χρονικά τεστ, την 1η του Ιουλίου. Θα ακολουθήσει ακόμη ένα φιλικό με αντίπαλο την Μπνέι Ρέινα στις 5 Ιουλίου και την επόμενη μέρα η ομάδα θα αναχωρήσει για μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία όπου θα δώσει άλλα δύο φιλικά.

Κόντρα στη βελγική Μέχελεν στις 9 Ιουλίου και απέναντι στην ολλανδική Άρνεμ στις 12 του μήνα. Στις 13 Ιουλίου θα επιστρέψει στη βάση της και θα ετοιμαστεί για τον αγώνα Σούπερ Καπ με την Χάποελ Μπερ Σεβά (από την οποία έχασε το Κύπελλο), ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος πριν τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στις προσθήκες, η αρχή είχε γίνει με ένα γνώριμό μας από τη θητεία του στον Άρη. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν που έμεινε ελεύθερος από τους «κιτρινόμαυρους» και υπέγραψε στη Μακάμπι με όνειρο να παίξει στους ομίλους του Champions League. Πέρα από τον Σουηδό, η Μακάμπι πραγματοποίησε ακόμη δύο κινήσεις στη συνέχεια.

Απέκτησε τον διεθνή με την Εθνική ομάδα της Αϊτής επιθετικό, Φραντζί Πιερό από την Γκινγκάμπ, αλλά και τον Πιέρ Κορνού ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην Ισπανία με τη φανέλα της Οβιέδο. Παράλληλα διατηρεί στο ρόστερ της τον Μπόγκνταν Πλάνιτς που αποτελεί διαχρονικό μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ και είναι ο ηγέτης της άμυνάς της. Ο Σέρβος άσος μάλιστα αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ.

Κάποια σημαντική αποχώρηση από το ρόστερ δεν υπάρχει, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει μπροστά του σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στη χώρα της. Ένα σύνολο με κύριο όπλο την ομοιογένεια και χωρίς το μεγάλο αστέρι, αλλά επικίνδυνο και ικανό για τη ζημία.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα στο Ισράηλ ξεκινά το Σαββατοκύριακο 20-21/8 όπως δηλαδή είναι προγραμματισμένο να κάνει σέντρα και το ελληνικό, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα ετοιμότητας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ