Ντιμπάλα: «Προνόμιο να δουλεύω με τον Μουρίνιο» (Vid)

Ντιμπάλα: «Προνόμιο να δουλεύω με τον Μουρίνιο» (Vid)

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, που είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Ρόμα, δεν άργησε να κάνει δηλώσεις στις οποίες εκθειάζει τόσο τον ιταλικό σύλλογο όσο και τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, μετά και την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20/7, από τη Ρόμα.

Οι Τζαλορόσι  δεν… σταματάνε να δημοσιεύουν στο twitter τις πρώτες στιγμές του 29χρονου μεσοεπιθετικού στην Ιταλική πρωτεύουσα.

Έτσι, μετά την ανάρτηση για την έναρξη συνεργασίας, οι Ρωμαίοι μοιράστηκαν ένα βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Ντιμπάλα,  ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι προνόμιο να δουλεύει με τον Μουρίνιο

Διαβάστε επίσης: Στην Premier League συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ – Η ΕΠΟ το κρύβει για να πει ότι τον… έδιωξε – Ολόκληρη η επιστολή

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα, στις 6 Αυγούστου, μια μέρα μετά το φιλικό με την Σαχτάρ στο «Ολίμπικο».

Το πρώτο μήνυμα του παίκτη:

«Γεια σας οπαδοί της Ρόμα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω να σας δω γρήγορα και να μπορέσω να σας γνωρίσω. Πάμε δυνατά Ρόμα.

Οι μέρες που με οδήγησαν σε αυτήν την υπογραφή ήταν ένα σύνολο πολλών συναισθημάτων: η αποφασιστικότητα και η ταχύτητα με την οποία η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε έκανε τη διαφορά.

Έφτασα σε μία ομάδα που είναι σε άνοδο, σε έναν σύλλογο που συνεχίζει να βάζει όλο και πιο γερές βάσεις για το μέλλον και με έναν προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο είναι προνόμιο να συνεργάζομαι.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ