Βερόνα – Νάπολι 2-5: Υπέροχοι οι «παρτενοπέι» στη νέα τους εποχή

Βερόνα – Νάπολι 2-5: Υπέροχοι οι «παρτενοπέι» στη νέα τους εποχή

Άλλαξε και... τρομάζει η Νάπολι, που στην πρεμιέρα της στην Serie A διέλυσε τη Βερόνα μες την έδρα της με 5άρα (2-5).

Με το… δεξί η νέα Νάπολι! Οι «παρτενοπέι» ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα με νίκη και μάλιστα… τι νίκη. Έκρυψαν την μπάλα και διέλυσαν τη Βερόνα μες την έδρα της με 5άρα (2-5).

Ιδανικό ξεκίνημα για τους Ναπολιτάνους, που έχουν μπει σε μια νέα εποχή μετά τις αποχωρήσεις των Μέρτενς, Ινσίνιε και Κουλιμπαλί. Και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τρίβει τα χέρια του, βλέποντας την ομάδα του να έχει άλλο αέρα με το… καλημέρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Μπερνάρντ – Είπε το «ναι» και η ομάδα του

Μάλιστα, η Νάπολι… άφησε τους γηπεδούχους να το πιστέψουν, αφού προηγήθηκαν με τον Λαζάνια στο 29ο λεπτό. Ο Κβαρατσκέλια βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του για την ισοφάριση στο 37ο λεπτό, ενώ ο Οσιμέν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρος και συγκεκριμένα στο 45+3′ έκανε την ολική ανατροπή.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (48′) η Βερόνα έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει και έφερε το ματς στα ίσια με τον Χένρι, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν… πάρτι.

Αρχικά ο Ζιελίνσκι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Νάπολι στο 55′, έπειτα από 10 λεπτά (65′) ο Λομπότκα της έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ στο 79′ ο Πολιτάνο διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι, Γκίντερ, Νταβίντοβιτς, Αμιόνε (59’ Ρέτσος), Λάζοβιτς, Ταμέζε, Χόνγκλα (67’ Μπαράκ), Ίλιτς, Ανρί (59’ Πίκολι), Λαζάνια (72’ Ντζούριτς)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μάριο Ρουί (83’ Ολιβέρα), Ντι Λορέντζο, Κιμ Μιν Γιάε, Ζιελίνσκι (76’ Τζέρμπιν), Λομπότκα, Ανγκισά, Κβαρατσχέλια (68’ Ελμάς), Λοσάνο (76’ Πολιτάνο), Οσιμέν (83’ Ουνάς)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ