Πρεμιέρα στο Μπεντεγκόντι για τη Νάπολι

Πρεμιέρα στο Μπεντεγκόντι για τη Νάπολι

Από το “Antonio Bentegodi” ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Νάπολι, που αντιμετωπίζει τη Βερόνα.

Από το “Antonio Bentegodi” ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Νάπολι, που αντιμετωπίζει τη Βερόνα. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ιταλίας. Πάμε να την αναλύσουμε.

 

*1η αγωνιστική

*2-3 γκολ στα 10/12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-1) από την Μπάρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με Λασάνια στο 18′, απάντησαν οι Φολορούνσο (30′) και Κεντίρα (44′, 53′ πεν., 78′). Με δέκα αγωνίζονταν οι γηπεδούχοι από το 69′ (Φαραόνι).

Παίζοντας ένα άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο, η Ελλάς Βερόνα έβαλε δύσκολα στις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας την προηγούμενη σεζόν, φτάνοντας πολύ άνετα στην παραμονή της. Έριξε στροφές στις τελευταίες αγωνιστικές μη καταφέρνοντας να «χτυπήσει» μία θέση που οδηγούσε στην Ευρώπη. Εξαιρετική δουλειά πραγματοποίησε στους «τζιαλομπλού» ο Ιγκόρ Τούντορ που αποχώρησε με προορισμό τη Μαρσέιγ.

Τη θέση του πήρε ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ουντινέζε Γκαμπριέλε Τσιόφι. Ζακάνι (ΜΕ) και Καζάλε (ΑΜ) μετακόμισαν στη Λάτσιο έναντι 14,1 εκ. ευρώ, παρελθόν αποτέλεσε και ο Ουντότζι (ΑΜ). Ήρθαν μεταξύ άλλων οι Καπράρι (ΕΠ), Ανρί (ΕΠ), Μοντιπό (ΤΕ), Τζούριτς (ΕΠ) και Χονγκλά (ΜΕ).

Στην πόρτα της εξόδου φέρεται να βρίσκεται ο Σιμεόνε (ΕΠ) που πέρσι πέτυχε 17 γκολ στο πρωτάθλημα. Αποκλεισμό σοκ γνώρισαν οι «τζιαλομπλού» από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου την προηγούμενη βδομάδα, μετά τον εντός έδρας διασυρμό από την Μπάρι (4-1). «Αν φλερτάρω με την απόλυση; Δεν επηρεάζει καθόλου την δουλειά μου», υπογράμμισε ο προπονητής Κιόφι, πάνω από τον οποίο μαζεύτηκαν ήδη μαύρα σύννεφα.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΑΠΟΛΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Εσπανιόλ σε φιλικό.

Φάνταζε ως ένα ισχυρό φαβορί για κατάκτηση του τίτλου μετά από χρόνια, πλήρωσε το ντεφορμάρισμά της τον Δεκέμβριο (1-2-3) και τέθηκε εκτός μάχης τερματίζοντας, τελικά, στην 3η θέση με 79 βαθμούς (-7 από την πρωταθλήτρια Μίλαν, +6 από την 4η Γιουβέντους).

Παρά τα όσα λέγονταν και γράφοντας, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία των «παρτενοπέι» και είδε τους βασικότατους Κουλιμπαλί (ΑΜ), Ινσίνιε (ΜΕ) και Μέρτενς (ΕΠ) να αποχωρούν για άλλες πολιτείες. Παρελθόν αποτέλεσαν και οι Μίλικ (ΕΠ), Πετάνια (ΕΠ) και Οσπίνα (ΤΕ). Δαπανήθηκαν περίπου 60 εκ. ευρώ για την απόκτηση των Κιμ (ΑΜ), Ανγκισά (ΜΕ), Ολιβέρα (ΑΜ), Κβαρατσκέλια (ΜΕ) και Έστιγκαρντ (ΑΜ).

Ελεύθερος ήρθε ο Σίριγκου (ΤΕ). Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε το Σάββατο ο Σιμεόνε (ΕΠ) της Ελλάς Βερόνα που αναμένεται να ανακοινωθεί κι επίσημα από τη Νάπολι. Εκτός απροόπτου παρελθόν θα αποτελέσει ο Φαμπιάν Ρουίθ (ΜΕ) που τέθηκε εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση. Σε έξι φιλικές αναμετρήσεις η Νάπολι είχε απολογισμό 3-3-0.

ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ομάδες με επιθετικούς προσανατολισμούς Ελλάς Βερόνα και Νάπολι, θέλουν να ξεκινήσουν δυνατά τη σεζόν κι έχουν την ποιότητα να προσφέρουν γκολ και θέαμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Καλή επιλογή φαντάζει το over 2,5 σε απόδοση 1.80.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/berona-napoli/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ