Ράντου: Ο κίπερ που στέρησε το Scuddeto στην Ίντερ, «κρέμασε» και την Κρεμονέζε με απίθανη γκάφα στο 96′ (vids)

Ράντου: Ο κίπερ που στέρησε το Scuddeto στην Ίντερ, «κρέμασε» και την Κρεμονέζε με απίθανη γκάφα στο 96′ (vids)

H νεοφώτιστη Κρεμονέζε κρατούσε ένα πολύτιμο βαθμό μεχρι το τέλος κόντρα στην Φιορεντίνα, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον Ιόνουτ Ράντου ο οποίος έζησε «εφιαλτικό» deja vu.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Ρουμάνος κίπερ, Ιονούτ Ράντου είχε κατορθώσει να πάρει γάντια βασικού στο ματς της Μπολόνια με την Ίντερ. Ωστόσο ο 25χρονος δεν είχε καταφέρει να αντικαταστήσει επάξια τον Χαντάνοβιτς, με τον ίδιο να υποπίπτει σε μια γκάφα ολκής επιτρέποντας στον Ροσομπλού να κάνει το 2-1, σε μια ήττα η οποία στοίχισε σε μεγάλο βαθμό το Scudetto από τους «νερατζούρι».

Τέσσερις μήνες αργότερα αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στη νεοφώτιστη Κρεμονέζε, για την οποία όλα κυλούσαν ιδανικά στο πρώτο της παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Η ομάδα της Λομβαρδίας κρατούσε το 2-2 στην έδρα της Φιορεντίνα παίζοντας με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ημίχρονο, μέχρι που στο 90+6′, ο Ράντου έκανε ένα τραγικό λάθος.

Πιο συγκεκριμένα στην προσπάθεια του να μπλοκάρει την μπάλα από μια σέντρα με υψηλή τροχιά προς το οριζόντιο δοκάρι, διάλεξε να την μαζέψει σταθερά με αποτέλεσμα να βρεθεί μαζί της στα δίχτυα της ομάδας του.

Δείτε εδώ το απίθανο αυτογκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ