Σπαλέτι: «Οι οπαδοί ερωτεύτηκαν ξανά την Νάπολι»

Σπαλέτι: «Οι οπαδοί ερωτεύτηκαν ξανά την Νάπολι»

Για τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίζει τα ματς η Νάπολι μίλησε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου

Σαν την Λίβερπουλ πρέπει να αντιμετωπίζει κάθε ματς η Νάπολι τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των Παρτενοπέι Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Επίσης τόνισε πως οι οπαδοί ξαναερωτεύτηκαν την ομάδα του και θεωρεί πως ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες θα έρθουν στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Οι παίκτες με προσωπικότητα και τα φοβικά σύνδρομα…

Αναλυτικά είπε:

«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Σπέτσια όπως και την Λίβερπουλ, να βάλουμε στο ίδιο επίπεδο και τα δύο ματς και να συγκεντρωθούμε στο αποτέλεσμα και όχι στο όνομα του αντιπάλου. Οι οπαδοί μας ερωτεύτηκαν ξανά την Νάπολι και ήταν κάτι που ονειρευόμουν να γίνει»

«Όταν είχαμε χάσει με βαρύ σκορ από την Μπαρτσελόνα, όλοι λέγατε πως είχαμε λάθος συμπεριφορά επειδή είχαμε προσπαθήσει να επιτεθούμε και να πιέσουμε ψηλά.

Είχαμε τιμωρηθεί στην κόντρα από ένα δικό μας κόρνερ. Είχα πει όμως τότε πως είχαμε σωστή προσέγγιση και θέλαμε να παίξουμε ξανά με τον ίδιο τρόπο, κάτι που κάναμε.

Ο στόχος μου είναι να διασφαλίσουμε πως θα παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από τις φανέλες που έχουμε απέναντί μας. Στο ματς με την Λίβερπουλ είδα τους φιλάθλους στις εξέδρες όπως δεν τους είχα δει ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια.
Είμαστε στο σωστό δρόμο αλλά οι μεγαλύτερες εμφανίσεις της Νάπολι δεν έχουν έρθει ακόμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ