Κρέμασε τα παπούτσια του ο Σαντόν

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Σαντόν

Σε ηλικία 31 ετών ο Νταβίντε Σαντόν αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σε ηλικία 31 ετών ο Νταβίντε Σαντόν πήρε την μεγάλη απόφαση να τερματίσει την καριέρα του. Ο άλλοτε άσος των Ρόμα, Ίντερ και Νιούκαστλ αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος δεν αντέχει πλέον να παίζει ποδόσφαιρο, μιας και έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τους τραυματισμούς του.

«Αναγκάζομαι να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Δεν είναι ότι δεν έχω προσφορές, αλλά το σώμα μου απλά δεν μπορεί να το αντέξει άλλο μετά από τόσους τραυματισμούς.

Είμαι αναγκασμένος να το κάνω αυτό. Δεν ήθελα, αλλά πρέπει. Έκανα άπειρες εξετάσεις και διαβουλεύσεις, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Μπορώ ακόμα να περπατήσω, αλλά αυτό δεν αρκεί για να είμαι επαγγελματίας αθλητής. Αν συνέχιζα να πιέζομαι, θα κινδύνευα να χρειαστώ επέμβαση.

Το αριστερό μου γόνατο έχει διαλυθεί. Με αποτρέπει από το να κάνω πολλά πράγματα. Χειρουργήθηκα τρεις φορές στο δεξί γόνατο, οπότε μόλις το ζορίσω έστω και λίγο, πρήζεται και δεν μπορεί να λυγίσει.

Όλοι μου οι τραυματισμοί προήλθαν πραγματικά από εκεί, γιατί αν το δεξί γόνατο δεν μπορεί να λυγίσει, επιβαρύνεις περισσότερο το αριστερό και την λεκάνη. Αν παίξεις έναν αγώνα, κινδυνεύεις να μείνεις εκτός δράσης για τους επόμενους πέντε», ανέφερε σε συνέντευξή του στο «TuttoΜercatoWeb».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ