Έμπολι – Ρόμα 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τους Ρωμαίους

Έμπολι – Ρόμα 1-2: Επιστροφή στις νίκες για τους Ρωμαίους

Με σκόρερ και δημιουργό τον Πάουλο Ντιμπάλα η Ρόμα επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Έμπολι και είναι πλέον στο -1 από την κορυφή.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Ρόμα, η οποία μετά το «βαρύ» 4-0 από την Ουντινέζε επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Έμπολι, επιστρέφοντας έτσι στο -1 από την κορυφή.

Ο Ντιμπάλα στο 17’ άνοιξε το σκορ με φοβερή βολίδα, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Η Ρόμα δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της μέχρι το ημίχρονο και στο 43’ ο Μπαντινέλι έκανε το 1-1 με κεφαλιά για την Έμπολι.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο και υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο Έιμπραχαμ στο 71ο λεπτό έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Ρωμαίους, κάνοντας το 2-1.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ισμαϊλί, Λουπέρτο, Παρίζι (52’Κακάτσε), Χάας (63’Άκπρο), Μάριν (82’Καμπιάγκι), Μπαντινέλι, Πιάτσα (63’Μπαϊράμι), Σατριάνο, Λάμερς (82’Γκράσι).

ΡΟΜΑ: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπιάνιες, Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα (97’Βίνα), Ντιμπάλα (81’Μποβέ), Πελεγκρίνι (96’Καμαρά), Έιμπραχαμ (81’Μπελότι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ