Oυντινέζε – Ίντερ 3-1: Νέα γκέλα για τους Νερατζούρι – Κορυφή για την Ουντινέζε

Oυντινέζε – Ίντερ 3-1: Νέα γκέλα για τους Νερατζούρι – Κορυφή για την Ουντινέζε

Η Ουντινέζε πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ίντερ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Serie A. Τρίτη γκέλα σε επτά ματς για τους «Νερατζούρι».

Η Ουντινέζε σκαρφάλωσε στην κορυφή της Serie A αφού νίκησε με 3-1 την Ίντερ εντός έδρας για την έβδομη αγωνιστική. Τρίτη γκέλα σε επτά ματς για τους «Νερατζούρι».

Όλα όμως ξεκίνησαν ιδανικά για την Ίντερ αφού μόλις στο 5′ ο Μπαρέλα με άπιαστη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και δημιούργησε το κλίμα για ένα εύκολο μεσημέρι στο Ούντινε.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Εκτός για 1,5 μήνα ο Τζαβέλλας

Όμως οι γηπεδούχοι συνήλθαν και στο 22′ είπαν ευχαριστώ στον Σκρίνιαρ, ο οποίος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έφερε νέα δεδομένα στην αναμέτρηση.
Η Ίντερ ανέβασε ξανά ρυθμούς αλλά οπουδήποτε χρειάστηκε ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε Σιλβέστρι ήταν εκεί για να αποσοβεί τους κινδύνους.

Τελικά οι Νερατζούρι τιμωρήθηκαν στο 84′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντολοφέου ο Μπιγιόλ πετάχτηκε στον αέρα, πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-1.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 93′ με τον Αρσλάν με δυνατή κεφαλιά να εκτελεί για τρίτη φορά τον Χαντάνοβιτς.

Έτσι η Ουντινέζε σκαρφάλωσε στην κορυφή της Serie A και έδειξε πως είναι πολύ υπολογίσιμη την στιγμή που η Ίντερ πάει στην διακοπή σκεπτόμενη αφού πρέπει να διορθώσει τα κακώς κείμενά της.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μπιγιόλ, Πέρες, Περέιρα, Λόβριτς, Γουάλας, Μακένγκο, Ουντότζι, Μπέτο, Ντεουλοφέου.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μκιταριάν, Νταρμιάν, Ντζέκο, Λαουτάρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ