Μίλαν – Νάπολι 1-2: Ο γιος του Σιμεόνε έκλεισε το… σπίτι των «Ροσονέρι»

Μίλαν – Νάπολι 1-2: Ο γιος του Σιμεόνε έκλεισε το… σπίτι των «Ροσονέρι»

Η Νάπολι... άλωσε (1-2) το Σαν Σίρο, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Με τον γιο του Τσόλο Σιμεόνε. Τζιοβάνι, να βρίσκει δίχτυα, η αρμάδα του Σπαλέτι επικράτησε της Μίλαν και έπιασε κορυφή.

Ματσάρα στο Σαν Σίρο με τη Νάπολι να δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα την εφετινή σεζόν. Η αρμάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έριξε στο καναβάτσο την πρωταθλήτρια Μίλαν και έφυγε από το Μιλάνο με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της (1-2).

Για πολλούς λόγους το αποψινό τρίποντο της Νάπολι είναι μεγάλο και σημαντικό. Οι «Παρτενοπέι» έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά στη σεζόν, περνώντας με απόλυτη επιτυχία και το πρώτο κρας τεστ στη Serie A. Μετά από 7 αγωνιστικές, οι Ναπολιτάνοι αγνοούν τη λέξη «ήττα», συγκατοικώντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Αταλάντα (17 β.). Από την άλλη, η Μίλαν παρέμεινε στην 5η θέση της κατάταξης με 14 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Superleague

Η Νάπολι έστειλε μήνυμα για… Scudetto στο Σαν Σίρο, με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο γιος του Τσόλο «σκότωσε» στα τελευταία λεπτά τους πρωταθλητές, χαρίζοντας τη νίκη στο σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Τα πάντα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 55ο λεπτό. Από την άσπρη βούλα, ο Πολιτάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μενιάν για το 0-1.

Η χαρά της Νάπολι δεν κράτησε πολύ, με τη Μίλαν να βρίσκει τη λύση στο 69΄. Μετά από άψογη συνεργασία των παικτών του Πιόλι, ο Ολιβιέ Ζιρού βρέθηκε φάτσα με το τέρμα των Ναπολιτάνων, γράφοντας εύκολα το 1-1.

Τελικά, 9 λεπτά αργότερα, ο Τζιοβάνι Σιμεόνε, με φοβερή κεφαλιά, νίκησε τον Μενιάν και έστειλε το τρίποντο στην αγκαλιά των Ναπολιτάνων.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Κίερ (46’ Καλουλού), Καλάμπρια (46’ Ντεστ), Τομόρι, Ερναντές, Κρούνιτς (66’ Ντίαθ), Μπενασέρ, Σαλεμάκερς (66’ Μεσίας), Τονάλι, Ντε Κετελάρ (82’ Αντλί), Ζιρού

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ρουί (90+1’ Ολιβέρα), Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (87’ Εντομπελέ), Ανγκισά, Πολιτάνο (66’ Τζέρμπιν), Κβαρατσχέλια (87’ Αλμάς), Ραζπαντόρι (66’ Σιμεόνε)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ