Η βαθμολογία της Superleague

Η βαθμολογία της Superleague

Ο Άρης αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μόνος στην κορυφή μετά το 5/5. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Η 5η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/9), με το μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη να βρίσκει νικητή τον Άρη, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού και να ανεβαίνει στην 3η θέση με 10 βαθμούς.

Από τη μεριά τους οι «Ερυθρόλευκοι», με τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Μπακαμπού, βρίσκονται στην 6η θέση με 8 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ… σόκαρε τον ΠΑΟΚ στο 90+12′ στο Ηράκλειο, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και έφτασε τους 4 βαθμούς. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 11 βαθμούς.

Τέλος, Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 και παραμένουν ακόμα χωρίς νίκη τη φετινή σεζόν, ενω ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του Ιωνικού εντός έδρας.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του. Οι «πράσινοι» συνέχισαν την εντυπωσιακή τους φετινή πορεία έκαναν το 5/5 και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού χάρη σε γκολ των των Γκαρσία και Μουκουντί. Έτσι, η Ένωση έφτασε τους 9 βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην OPAP Arena την επόμενη αγωνιστική με τον Ιωνικό, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τη Λαμία στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Aτρόμητος – Λαμία 0-0
Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
Άρης – Ολυμπιακός 2-1
Βόλος – Ιωνικός 2-0

Η Βαθμολογία

1.Παναθηναϊκός 15
2.ΠΑΟΚ 11
3.Άρης 10
4.ΑΕΚ 9
5.Ατρόμητος 8
6.Ολυμπιακός 8
7.Βόλος 8
8.Παναιτωλικός 7
9.Αστέρας Τρίπολης 4
10.ΟΦΗ 4
11.ΠΑΣ Γιάννινα 4
12.Λαμία 3
13.Λεβαδειακός 2
14.Ιωνικός 1

Η επόμενη αγωνιστική (6η)

ΑΕΚ – Ιωνικός
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
Βόλος – Άρης
Ολυμπιακός – Ατρόμητος
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
Λαμία – Λεβαδειακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ