Βαϊνάλντουμ: «Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ρόμα για την υποστήριξή τους» (vid)

Βαϊνάλντουμ: «Ευχαριστώ τους οπαδούς της Ρόμα για την υποστήριξή τους» (vid)

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ μίλησε για το σοβαρό τραυματισμό που τον έχει κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση, για πρώτη φορά.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί τη μεταγραφή του στη Ρόμα και το νέο του ξεκίνημα στην ιταλική ομάδα και τραυματίστηκε σοβαρά σε μία προπόνηση των «τζιαλορόσι», μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό.

Ο Ολλανδός μέσος, μίλησε για πρώτη φορά μετά το γεγονός αυτό και έστειλε το μήνυμά του στους φίλους της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο:

Διαβάστε επίσης: Νάπολι: Ο Ιταλικός Νότος (ξανά) καίγεται (Vids)

«Δεν απάντησα μετά τον τραυματισμό μου γιατί ήμουν πολύ συγκινημένος και λυπημένος για την κατάσταση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτό. Είμαι σε πολύ καλό χώρο τώρα, αποδέχομαι την κατάσταση όπως είναι και γι’ αυτό μπορώ τώρα να δώσω το 100% στην αποθεραπεία μου.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Ρόμα για την υποστήριξή σας, μου δίνει τη δύναμη να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και για εσάς, καθώς μόλις μπήκα στον σύλλογο και είχες πολύ μεγάλες ελπίδες για τη σεζόν, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ