Κβαρατσχέλια: To είδωλο του «Κβαραντόνα»

Κβαρατσχέλια: To είδωλο του «Κβαραντόνα»

Δεν είναι ο Μέσι, ούτε ο Ρονάλντο αλλά αλλός ο παίκτης που λάτρευε πιο πολύ από κάθε άλλον ο Κβαρατσχέλια όταν ήταν μικρός, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γεωργιανός.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Corriere dello Sport το αγαπημένο παιδί των Ναπολιτάνων, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, αποκάλυψε το ποδοσφαιρικό του είδωλο, τον παίκτη στον οποίο ήθελε να μοιάσει όταν ήταν μικρός.

Ο 21χρόνος Γεωργιανός εξτρέμ, ο οποίος έγινε φέτος κάτοικος Ιταλίας για λογαριασμό της Νάπολι έχει καταφέρει με τα κατορθώματα του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τον λατρέψουν οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι δεν διστάζουν να τον συγκρίνουν με τον κορυφαίο που φόρεσε ποτέ την φανέλα των Ναπολιτάνων, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία στον Παναθηναϊκό – Σε «αναμμένα καρβούνα» ο Γιοβάνοβιτς

Ο «Κβαραντόνα» λοιπόν, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι της ομάδας του Ιταλικού νότου, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε τον άνθρωπο που τον «διαμόρφωσε» ποδοσφαιρικά. Η επιλόγη του σίγουρα δεν είναι αναμενόμενη καθώς δεν είναι ούτε ο Μέσι, ούτε ο Ρονάλντο, οι δύο κορυφαίοι της εποχής του.

Ο Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο «εκλεκτός».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Corriere dello Sport:

«Το πρώτο μου είδωλο ήταν ο Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν έπαιζα στους δρόμους της Τιφλίδας με τους φίλους μου, φορούσα μια λευκή μπλούζα και έγραφα στην πλάτη τ’ όνομά του…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ