ΑΕΚ: Ανατροπή δεδομένων με Πινέδα!

ΑΕΚ: Ανατροπή δεδομένων με Πινέδα!

Έτοιμη να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα για την παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα στην Αθήνα είναι η ΑΕΚ!

Ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος που έθεσε στη διοίκηση της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα όταν ανέλαβε. Και ήδη έχει καταφέρει να βγάλει «ασπροπρόσωπο» τον Αργεντινό κόουτς, μέσα σε μόλις 1,5 μήνα.

Ο λόγος φυσικά για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός χαφ έχει αποδειχθεί σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι, καθώς έχει καταλυτικό ρόλο στους σχηματισμούς του Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Η αφίσα – παράσημο για τον Τσιτσιπά, ο «ξεπερασμένος» Ναδάλ και ο… ξεχασμένος Τζόκοβιτς (pics+vids)

Τις τελευταίες ημέρες, ο εκπρόσωπος του Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ, βρέθηκε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Θέμα συζήτησης; Η παραμονή του Μεξικανού στην Αθήνα!

Οι «κιτρινόμαυροι» ανέφεραν στον ατζέντη του Πινέδα ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη μέχρι τώρα πορεία του Μεξικανού. Στην ΑΕΚ σκέφτονται από τώρα να ανοίξουν διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα για την παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα στην Αθήνα, κάτι το οποίο ωστόσο δεν πρόκειται να συμβεί έτσι… απλά.

Εξάλλου η Ένωση δεν κατάφερε να συμφωνήσει σε μια οψιόν αγοράς με τη Θέλτα, καθώς οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας θεωρούν ότι ο Πινέδα μπορεί να φέρει αρκετά χρήματα στον σύλλογο.

Στην ΑΕΚ πάντως θέλουν να μιλήσουν με τη Θέλτα πριν το Μουντιάλ, καθώς σε περίπτωση που ο Πινέδα «εκραγεί» στα γήπεδα του Κατάρ, τότε η παραμονή του στην Αθήνα θα μοιάζει με… όνειρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ