Σάρι: «Τα χρήματα που κερδίζονται στο ποδόσφαιρο είναι τόσο ανήθικα όσο ο κόσμος σήμερα»

Σάρι: «Τα χρήματα που κερδίζονται στο ποδόσφαιρο είναι τόσο ανήθικα όσο ο κόσμος σήμερα»

Έξω από τα... δόντια μίλησε για το ποδόσφαιρο ο Μαουρίτσιο Σάρι, τονίζοντας πως τα χρήματα που κερδίζονται είναι ανήθικα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία που έχει πάρει το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας πως πλέον έχει γίνει επιχείρηση και οι παίκτες καλούνται να αγωνιστούν σε 60-70 παιχνίδια, κάτι που δεν τους επιτρέπει να παίξουν όμορφα.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στα χρήματα που έχουν μπει στο άθλημα, επισημαίνοντας ότι όσα κερδίζονται είναι τόσο ανήθικα όσο και ο κόσμος που ζούμε.

Οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο Σάρι:

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να σωθεί από μόνο του και από τους δικούς του θεσμούς. Βαδίζουμε σε έναν δρόμο όπου είναι αδύνατο να παίξουμε όμορφα. Το να χρειάζεται να παίζουν 60 έως 70 παιχνίδια το χρόνο, οδηγεί τους παίκτες να προπονούνται λιγότερο και να παράγουν ένα λιγότερο θεαματικό παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που ο αθλητισμός έχει γίνει επιχείρηση, στην οποία η εμφάνιση έχει μεγαλύτερη σημασία. Αυτό είναι γελοίο.

Τα χρήματα που κερδίζονται στο ποδόσφαιρο είναι τόσο ανήθικα όσο ο κόσμος σήμερα. Αν ένας ηθοποιός παίρνει 30 εκατομμύρια δολάρια για μια ταινία είναι ανήθικο, αλλά μετά τα κέρδη που έρχονται το δικαιολογούν. Νομίζω ότι είναι άδικο, αλλά είναι μέρος του σημερινού κόσμου».

Για την αγάπη του στην ποδηλασία: «Αν προτιμώ το Champions League ή το Paris-Roubaix; Όλη μου τη ζωή μου άρεσε η ποδηλασία, που είναι ένα πραγματικό άθλημα. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για όσους ασχολούνται με αυτό το άθλημα. Βλέποντάς το μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ