Σπαλέτι: «Οι τίτλοι δεν έρχονται με 11 νίκες»

Σπαλέτι: «Οι τίτλοι δεν έρχονται με 11 νίκες»

Η Νάπολι συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις με έντεκα διαδοχικές νίκες, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρ' όλα αυτά παραμένει προσγειωμένος.

Η Νάπολι επικράτησε με 1-0 της Ρόμα στο ντέρμπι της Serie A και επιβεβαίωσε ότι δικαίως συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του «scudetto».

Παρά τις έντεκα διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ο προπονητής των «παρτενοπέι», Λουτσιάνο Σπαλέτι, παραμένει ταπεινός και προσγειωμένος, απαιτώντας το ίδιο και από τους ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί ο Σαμασέκου «απελευθερώνει» τον Μίτσελ…

«Αυτή η νίκη, σημαίνει απλώς ότι η επόμενη θα είναι πιο δύσκολη, πολύ πιο δύσκολη, γιατί αυτές οι επιτυχίες (επτά διαδοχικές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Champions League) ενισχύουν την προσοχή και την θέληση των αντιπάλων», σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε:

«Πρέπει να καταφέρουμε να βάζουμε όλο και περισσότερα γκολ και να μείνουμε διαυγείς, γιατί απομένουν πολλοί αγώνες. Οι τίτλοι δεν κατακτώνται μετά από ένδεκα αγώνες, κερδίζονται τον Μάιο ή τον Ιούνιο, όταν τελειώνουν τα πρωταθλήματα. Χάσαμε ακίνδυνες μπάλες απόψε, κάτι που μας ανάγκασε να κάνουμε επιπλέον κούρσες.

Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα τελειώσουν αυτές οι ενέργειες, επομένως είναι καλύτερα να μην χάνουμε την μπάλα με τέτοιον τρόπο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να είμαστε πάντα πιο ολοκληρωμένοι και πιο ακριβείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ