Ίντερ: Νέο πρόβλημα με Λουκάκου

Ίντερ: Νέο πρόβλημα με Λουκάκου

Ο Ρομέλου Λουκάκου αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα στον αριστερό μηρό και αναμένεται να ξαναμπεί στα πιτς ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων της Ίντερ.

Νέο πρόβλημα στον αριστερό μηρό αντιμετωπίζει ο Ρομέλου Λουκάκου, μετά από μόλις δύο συμμετοχές, ως αλλαγή, με την Ίντερ, ύστερα από σχεδόν δίμηνη απουσία λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στο ίδιο σημείο.

Αυτή τη φορά ο τραυματισμός του Βέλγου επιθετικού δεν είναι τόσο σοβαρός, όμως είναι πολύ πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (6/11) με τη Γιουβέντους, ενώ είναι δεδομένη η απουσία του από το -βαθμολογικά αδιάφορο- παιχνίδι του Champions League με τη Μπάγερν, αύριο (1/11) στο Μόναχο.

Διαβάστε επίσης: Ο Λούντζης «φώναξε» στον Μπαρτζώκα ότι είναι εδώ (vids)

Ο Λουκάκου υπέστη διάταση στο ματς πρωταθλήματος με τη Σαμπντόρια, όπου πέρασε ως αλλαγή στο 68ο λεπτό, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε κάνει την επανεμφάνισή του, για πρώτη φορά από τα τέλη Αυγούστου, αγωνιζόμενος στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν.

Το νέο πρόβλημα του 29χρονου φορ δεν αναμένεται να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που αρχίζει σε τρεις εβδομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ