Ρόμα – Λάτσιο 0-1: Αφεντικά της Ρώμης οι «Λατσιάλι» (vid)

Ρόμα – Λάτσιο 0-1: Αφεντικά της Ρώμης οι «Λατσιάλι» (vid)

Με γκολ του Φελίπε Άντερσον στο 29ο λεπτό, η Λάτσιο πήρε το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης» απέναντι στη Ρόμα και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Serie A.

Η Λάτσιο ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τη Ρόμα, χάρη στο γκολ του Φελίπε Άντερσον, έπειτα από την επική γκάφα του Ιμπάνιεζ, από το πρώτο ημίχρονο. Με αυτήν τη νίκη οι «Λατσιάλι» ανέβηκαν στους 27 βαθμούς και την 3η θέση της Serie A, αφήνοντας την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στους 25.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αρκετά ισορροπημένα, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες. Στο 29ο λεπτό ο Ιμπάνιεζ πήρε την μπάλα από τον Ρουί Πατρίσιο μέσα στην περιοχή, έχασε όμως πολύ εύκολα και ο Φελίπε Άντερσον έγινε αποδέκτης της μπάλας σε πλεονεκτική θέση, πλασάροντας για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Νικολό Ζανιόλο σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ούτε ο Πελεγκρίνι κατάφερε λίγο αργότερα να σκοράρει.

Διαβάστε επίσης: Τότεναμ – Λίβερπουλ 1-2: Άντεξαν στο… σφυροκόπημα οι «reds»

Στο δεύτερο μέρος η Ρόμα ανέβασε την απόδοσή της και έχασε μερικές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ισοφαρίσει. Δύο σουτ του Έιμπραχαμ εξουδετερώθηκαν από τον Προβεντέλ, ενώ μία μίνι σύρραξη στο τέλος ήταν ό,τι πιο ενδιαφέρον είχε να επιδείξει το ντέρμπι στο 2ο ημίχρονο. Κάπως έτσι η Λάτσιο έφυγε με ένα σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της μεγάλης της αντιπάλου και βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (46′ Τσελίκ), Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ (63′ Ελ Σαραουί), Καμαρά (73′ Μάτιτς), Κριστάντε, Ζαλέβσκι (73′ Μπελότι), Τζανιόλο, Έιμπραχαμ, Πελεγκρίνι (53′ Βολπάτο)

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λάτσαρι (69′ Ισάι), Καζάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Βεσίνο, Κατάλντι, Αλμπέρτο (71′ Μπάσιτς), Πέδρο (69′ Καντσελιέρι), Άντερσον, Τζακάνι (85′ Ρομέρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ