Τότεναμ – Λίβερπουλ 1-2: Άντεξαν στο… σφυροκόπημα οι «reds»

Τότεναμ – Λίβερπουλ 1-2: Άντεξαν στο… σφυροκόπημα οι «reds»

Η Τότεναμ πίεσε ασφυχτικά τη Λίβερπουλ, αλλά χάρη στα δύο γκολ του Σαλάχ, οι «reds» πήραν τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι.

Σπουδαίο «διπλό» της Λίβερπουλ στο Λονδίνο! Χάρη σε δύο γκολ του Σαλάχ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε με 2-1 της Τότεναμ η οποία είχε δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα. Στο -7 από την τετράδα πλέον οι «reds» που έχουν και ματς λιγότερο.

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, απείλησε με τον Νούνιες και έφτασε στο γκολ στο 11′ όταν ο Ουρουγουανός έστρωσε στον Σαλάχ κι εκείνος με σουτ έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Άλισον έκανε λάθος έξοδο και ο Πέρισιτς με… κάτι σαν κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι για την Τότεναμ που λίγο πριν το ημίχρονο δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Ο Άλισον έκανε βολέ, ο Ντάιερ στην προσπάθειά του να γυρίσει στον Γιορίς, έστρωσε στον Σαλάχ που έκανε εύκολα το 0-2 στο 40′.

Διαβάστε επίσης: Ιωνικός – Ολυμπιακός 81-107: Άχαστος Βεζένκοφ – Σόου των ερυθρόλευκων στη Νίκαια (vids)

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ πίεσε πολύ και μετέφερε το παιχνίδι στα αντίπαλα καρέ. Στο 48′ ο Πέρισιτς είχε και δεύτερο δοκάρι με σουτ, για να μειώσει τελικά στο 70′ ο Κέιν με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν καλές στιγμές, αλλά ο Άλισον κράτησε όρθια την ομάδα του όσες φορές χρειάστηκε.

Τότεναμ: Γιορίς, Έμερσον (68’ Ντόχερτι), Ντάιερ, Ντέιβις, Λενγκλέ, Σεσενιόν (68’ Κουλουσέβσκι), Μπισουμά (88’ Λούκας Μόουρα), Μπεντανκούρ, Πέρισιτς, Χόιμπιεργκ, Κέιν

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Φαμπίνιο, Τιάγκο, Έλιοτ (74’ Χέντερσον), Φιρμίνο (74’ Τζόουνς), Σαλάχ (90+2′ Τσάμπερλεϊν), Νούνιες (87’ Γκόμες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ