Νάπολι – Ουντινέζε 3-2: Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά πέτυχε το 11 στα 11

Νάπολι – Ουντινέζε 3-2: Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά πέτυχε το 11 στα 11

Η Νάπολι προηγήθηκε με 3-0, είδε την Ουντινέζε να μειώνει σε 3-2, αλλά κράτησε τη νίκη και έφτασε στο τρομερό 11 στα 11 που τη φέρνει στο +11 από τη δεύτερη θέση.

«Έπαιξε» με τη φωτιά, αλλά δεν… κάηκε η Νάπολι! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είδε την Ουντινέζε να επιστρέφει από το 3-0 και να μειώνει σε 3-2, αλλά κράτησε τη νίκη μέχρι το φινάλε και μεγάλωσε το σερί της στη Seria Α σε 11 στα 11. Πλέον οι «παρτενοπέι» ξέφυγαν με +11 από τη δεύτερη θέση που βρίσκονται οι Μίλαν και Λάτσιο οι οποίες έχουν όμως ματς λιγότερο.

Η Ουντινέζε ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε ευκαιρίες με Μπέτο και Ντεουλεφέου, αλλά η Νάπολι κατάφερε να προηγηθεί. Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Ελμάς σέντραρε από αριστερά και ο Οσιμέν με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 26′ ο Ντεουλοφέου τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε με κλάματα ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ζιελίνσκι με ωραίο τελείωμα από ασίστ του Λοσάνο έκανε το 2-0.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έχει πλέον Big 3- Και αυτή τον άλλαξε θεαματικά

Στο 57′ ο Ελμάς με ωραία ατομική προσπάθεια έγραψε και το 3-0, με τη Νάπολι να δείχνει να «κλειδώνει» τη νίκη. Η Ουντινέζε όμως δεν τα παράτησε και κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς. Ο Νεστορόβσκι στο 80′ με γυριστό από το ύψος του πέναλτι μείωσε σε 3-1 και δύο λεπτά μετά ο Σάμαρντζιτς με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το 11 στα 11 η Νάπολι έγραψε ιστορία αφού ήταν η πρώτη φορά που πέτυχε τέτοιο σερί στο πρωτάθλημα.

Νάπολι: Μερέτ, Κιμ, Ντο Λορέντζο, Ολιβέρα (46’ Μάριο Ρουί), Ζέσους (60’ Πολιτάνο), Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι (67’ Εντομπελέ), Λοσάνο (60’ Έστιγκορντ), Ελμάς, Οσιμέν

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Πέρεθ, Μπιγιόλ, Εμπόσε, Εχιζίμπουε, Λόβριτς, Γουάλας (71’ Γιάγιαλο), Περέιρα, Αρσλάν (56’ Σάμαρντζιτς), Μπέτο (71’ Νεστορόβσκι), Ντεουλοφέου (26’ Σαξές)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ