Κβαρατσχέλια: «Είδωλό μου ο Ρονάλντο»

Κβαρατσχέλια: «Είδωλό μου ο Ρονάλντο»

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η Νάπολι να επιστρέψει στην κορυφή, απάντησε στο δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο και αναφέρθηκε στο αγαπημένο του παρατσούκλι.

Άπαντες είναι έτοιμοι στην Ιταλία για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με την επανέναρξη της Serie A να πλησιάζει.

Η Νάπολι μετά από έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και καλπάζει προς τον τίτλο, έχοντας για ηγέτη τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός κάνει πράγματα και θαύματα φέτος και σε συνέντευξή του μίλησε για τις ελπίδες των παρτενοπέι για το πρωτάθλημα, αλλά και για το αγαπημένο προσωνύμιο που του έχουν δώσει οι φίλοι της ομάδας και θυμίζει… Μαραντόνα.

Διαβάστε επίσης: Βενιαμίν Αμπόσι: Ο Μπαρτζώκας εμφάνισε το 16χρονο «διαμάντι» του Θρύλου (vid+pics)

«Ήταν όνειρό μου να παίξω σε έναν τέτοιο κορυφαίο σύλλογο και από τότε που είμαι εδώ πάρα πολλοί Γεωργιανοί υποστηρίζουν την Νάπολι. Κάθε φορά που είμαι στο γήπεδο δίνω τα πάντα, πιστεύω στο πρωτάθλημα.

Όλα τα προσωνύμια που μου έχουν δώσει είναι όμορφα και συμπαθητικά, όταν όμως υπάρχει ένα πολύ μέρος του ονόματος του Μαραντόνα που συνδέεται με σένα, είναι τιμή και δημιουργεί ένα μοναδικό συναίσθημα. Το Κβαραντόνα είναι το αγαπημένο μου προσωνύμιο».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο, τονίζοντας πως το είδωλό του είναι ο Πορτογάλος ποδοφαιριστής:

«Αποφάσισα να παίξω με το Νο 77 αλλά δεν υπάρχει άλλη άμεση σύνδεση. Το «7» είναι το αγαπημένο μου νούμερο, πέρα από το γεγονός πως είναι το νούμερο της φανέλας του Ρονάλντο, συνεπώς διάλεξα το «77».

Όσον αφορά στο δίλημμα, πάντα έλεγα πως είναι πολύ δύσκολη η σύγκριση Μέσι – Ρονάλντο, όμως εκτιμώ πολύ τον Ρονάλντο επειδή το να έχεις αντίπαλο τον Μέσι τόσο πολύ καιρό, είναι περίπλοκο και για αυτό είναι είδωλό μου ο Ρονάλντο.

Σίγουρα πάντως ο Μέσι είναι φανταστικός παίκτης και είναι πάντα ωραίο να τον βλέπω να παίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ