Βερόνα – Κρεμονέζε 2-0: Νίκη ελπίδας…

Βερόνα – Κρεμονέζε 2-0: Νίκη ελπίδας…

Η Βερόνα επικράτησε με 2-0 της ουραγού πλέον Κρεμονέζε και πήρε βαθμολογική ανάσα αν και παραμένει κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η Βερόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια (2-0) στο ντέρμπι ουραγών της 17ης αγωνιστικής της Serie A με την Κρεμονέζε και με το δεύτερο εφετινό της «τρίποντο» ξέφυγε από την τελευταία θέση, όπου έπεσε η σημερινή της αντίπαλος.

Απέναντι στην ομάδα που δεν έχει ούτε μία νίκη στο πρωτάθλημα (0-7-10), το συγκρότημα του Μάρκο Τσαφαρόνι ευτύχησε να προηγηθεί πάρα πολύ γρήγορα, με δύο γκολ του Σέρβου μέσου, Ντάρκο Λάζοβιτς, στο 9′ και 26′.

Διαβάστε επίσης: Τρέχει και δεν φτάνει τώρα ο Παναθηναϊκός – Το «Βατερλό» με τις μεταγραφές και τα τρία γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές

Από κει και πέρα με σωστή διαχείριση και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη και συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Βερόνα: Μοντιπό, Τσεκερίνι (75’ Μανιάνι), Χίεν, Νταβίντοβιτς, Ντόιγκ, Ντεπάολι, Ταμέζ, Ίλιτς (66’ Σουλεμανά), Λάζοβιτς (83’ Τεράτσιανο), Καλόν (66’ Βέρντι), Ντζούριτς (75’ Πικολι)

Κρεμονέζε: Καρνεζέκι, Φεράρι, Μπιανκέτι, Λοτσοσβίλι (83’ Τσιοφάνι), Βαλέρι, Σαενίκολα, Καστανιέτι (64’ Ασκακιμπάρ), Πικέλ, Μπουοναϊούτο (61’ Οκερέκε), Τζανιμάκια (61’ Αφενά Γκιάν), Ντέσερς (61’ Τσαντζάουτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ