Ίντερ – Βερόνα 1-0: Με ζόρι και Λαουτάρο

Ίντερ – Βερόνα 1-0: Με ζόρι και Λαουτάρο

Χωρίς να εντυπωσιάσει η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Βερόνα χάρη σε γκολ του Λαουτάρο κι έπιασε τη Γιουβέντους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά την γκέλα στη Μόντσα η Ίντερ επέστρεψε στις νίκες με το φτωχό 1-0 επί της προτελευταίας Βερόνα στο «Σαν Σίρο» και έπιασε τη Γιουβέντους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Ιντζάγκι που κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε τρία λεπτά μετά τη σέντρα του ματς, όταν μετά από φάση διαρκείας ο Λαουτάρο με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Στο υπόλοιπο του ματς οι «νερατζούρι» είχαν τον έλεγχο χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν, με τη Βερόνα από την άλλη να θέλει, αλλά να μην μπορεί να κάνει κάτι στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εδώ: Ο Τεν Χάαγκ «ξύπνησε» το θηρίο (pics)

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Σκρίνιαρ, Ντιμάρκο (77’ Γκόζενς), Μπαζτόνι, Μχιταριάν (77’ Μπαρέλα), Τσαλχάνογλου (69’ Ασλάνι), Γκαλιαρντίνι, Ντζέκο (69’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (89’ Καρμπόνι)

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσεκερίνι, Νταβίντοβιτς (66’ Μανιάνι), Ντεπάολι, Ντόιγκ (80’ Πίκολι), Χίεν, Ταμέζ (65’ Βελόσο), Λάζοβιτς, Ίλιτς (65’ Λαζάνια), Καλόν (57’ Σουλεμανά), Ντζούριτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ