Μπολόνια – Κρεμονέζε 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τους φιλοξενούμενους

Μπολόνια – Κρεμονέζε 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τους φιλοξενούμενους

Η Κρεμονέζε προηγήθηκε στην έδρα της Μπολόνια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αφού το αυτογκόλ του Κίρικες έφερε το ματς στο 1-1.

Όπως συνέβη και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στη Serie B (2005/2006), έτσι και σήμερα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A, Μπολόνια και Κρεμονέζε μοιράστηκαν τους βαθμούς με το τελικό 1-1 στο «Ρενάτο Νταλ΄ Άρα».

Οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονταν από την τεράστια πρόκριση στους προημιτελικούς του Coppa Italia επί της Νάπολι μέσα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», εξακολουθούν ν΄ αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Με το βαθμό που απέσπασαν παραμένουν στην τελευταία θέση της κατάταξης, αλλά δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν…

Διαβάστε επίσης: Περιστέρι – Ολυμπιακός 86-87: Απίθανο buzzer beater του Γουόκαπ στο Περιστέρι

Μετά την ήττα από την Λάτσιο και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η Μπολόνια ήθελε τη νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, παρόλα αυτά θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή με το βαθμό που πήρε, καθώς ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50′ με πέναλτι του Οκερέκε, πέντε λεπτά μετά βρήκε την ισοφάριση με το αυτογκόλ του Κίρικες.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Λυκογιάννης( 79’ Καμπιάσο), Λουκουμί, Σουμαορό, Λυκογιάννης, Μόρο, Φέργκιουσον, Ντομίνγκεθ(79’ Σόουτεν), Ορζολίνι, Μπάροου(45’ Ζίρκζε), Σοριάνο

Κρεμονέζε: Καρνεζέκι, Πικέλ, Βάσκεθ, Κίρικες, Φεράρι, Βαλέρι(70’ Μπουναϊούτο), Τσιοφάνι(61’ Γκάιαν), Σερνίκολα, Καστανιέτι(61’ Μπενάσι), Μεϊτέ, Οκερέκε(90’ Τσαντού)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ