Μπολόνια – Σπέτσια 2-0: Εύκολο απόγευμα για τους «ροσομπλού»

Μπολόνια – Σπέτσια 2-0: Εύκολο απόγευμα για τους «ροσομπλού»

Η Μπολόνια επικράτησε με 2-0 της Σπέτσια και πλησίασε την έβδομη θέση που οδηγεί στο Europa Confernece League.

Η Μπολόνια επιβεβαίωσε το πολύ καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» της, έφτασε σε ένα εύκολο τρίποντο απέναντι στην Σπέτσια με 2-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Serie A και με τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία ματς (έχει και μία ισοπαλία με την Κρεμονέζε), πλησίασε στους δύο βαθμούς την Ουντινέζε και την 7η θέση που οδηγεί στο Europa Conference League της επόμενης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37′ με τον Πος, έπειτα από ωραία ασίστ του Ορσολίνι. Ο τελευταίος ήταν κι ο παίκτης που «σφράγισε» τη νίκη για την Μπολόνια στο 77′ με ωραίο σουτ στη δεξιά γωνία του Ντραγκόφσκι. Ο Δημήτρης Νικολάου έπαιξε σε όλο το 90λεπτο για την Σπέτσια, ενώ ο Μπάμπης Λυκογιάννης έμεινε στον πάγκο των γηπεδούχων, δίχως να χρησιμοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρινάκης έβαλε στο «τραπέζι» την κεντρική διαχείριση

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Σοουμάορο, Λουκούμι, Καμπιάσο, Φέργκιουσον, Σοουτεν(86’ Πίθια), Μόρ( 68’ Ντομίνγκες), Ορσολίνι, Ζίρκζι, Σοριάνο(86’ Μπάροου)

Σπέτσια: Ντραγκόφσκι, Αμιάν, Καλντάρα, Νικολάου, Χολμ(67’ Βέρντε), Μπουραμπιά(79’ Εσπόζιτο), Αμπαντού, Αγουδέλο, Ρέτσα( 45’ Μουτίνιο, 67’ Τσίπο), Κοβαλένκο(18’ Μαλντίνι), Γκιασί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ