Τέλος ο Ρέαμπτσιουκ για την Μπολόνια – Συμφωνία με τον Κυριακόπουλο!

Τέλος ο Ρέαμπτσιουκ για την Μπολόνια – Συμφωνία με τον Κυριακόπουλο!

Η Μπολόνια δεν θα ασχοληθεί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Γιώργο Κυριακόπουλο. Μένει το οριστικό deal με τη Σασουόλο.

Σε απόλυτη συμφωνία με τον Γιώργο Κυριακόπουλο ήρθε η Μπολόνια, που συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Σασουόλο για την απόκτησή του μετά το «ναυάγιο» με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Η ιταλική ομάδα είχε ψηλά στη λίστα της και τον Έλληνα μπακ, που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στη Serie A, ήρθε σε επαφές με την πλευρά του και τα βρήκαν σε όλα. Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Έλληνας αριστερός φουλ-μπακ έχει έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας ως το καλοκαίρι του 2026.

Την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο Τζιοβάνι Σαρτόρι, τεχνικός διευθυντής της Μπολόνια και πρώην της Αταλάντα, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Ουσιαστικά, ο Κυριακόπουλος ήταν το plan b της Μπολόνια για τη θέση του αριστερού μπακ, μετά τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, η περίπτωση του οποίου δεν προχωράει πλέον για τους «ροσομπλού».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κυριακόπουλος τη φετινή σεζόν μετράει 11 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά από το 2020 όταν η Σασουόλο τον απέκτησε από τον Αστέρα Τρίπολης έχει σημειώσει 93 συμμετοχές με απολογισμό 11 ασίστ και δύο γκολ.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ