Αποκαλύψεις για Ρέαμπτσιουκ και Μονπελιέ!

Αποκαλύψεις για Ρέαμπτσιουκ και Μονπελιέ!

Η «Equipe» αποκαλύπτει την πρόταση που φέρεται να έκανε η γαλλική ομάδα στον Ολυμπιακό για τον Μολδαβό μπακ.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει μπει η Μονπελιέ, με τη γαλλική ομάδα, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μολδαβού αριστερού μπακ του Ολυμπιακού και να προσπαθεί να τον κάνει δικό της.

Το απόγευμα της Παρασκευής (27/1) υπήρξαν μάλιστα νέα δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο, με την «Equipe» να αποκαλύπτει ότι η Μονπελιέ έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Μολδαβό μπακ ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς που φτάνει τα 3.5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η γαλλική ομάδα έχει δώσει διορία 48 ωρών στον Ολυμπιακό για να απαντήσει στην πρότασή της.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μίτσελ για Ντόι, Ραμόν, ΟΦΗ και… μεταγραφές

Απομένει να φανεί εάν ισχύουν όσα γράφει η «Equipe» για την πρόταση της Μονπελιέ και εάν θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις στην υπόθεση του Μολδαβού αριστερού  μπακ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε μπλεχτεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, για τον διεθνή άσο του πειραϊκού συλλόγου είχαν ενδιαφερθεί τόσο η Μπολόνια όσο και η Στρασμπούργκ, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Μολδαβό μπακ. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 30 αναμετρήσεις, έχοντας 5 ασίστ, ενώ συνολικά με τον Ολυμπιακό έχει 105 συμμετοχές, με 2 γκολ και 10 ασίστ. Το συμβόλαιο που έχει με τους Ερυθρόλευκους είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ