Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο στόχαστρο της Γιουβέντους!

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο στόχαστρο της Γιουβέντους!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην απέδωσε τα αναμενόμενα και να αποχώρησε μετά από λίγους μόλις μήνες παρουσίας, ωστόσο ο Σίμε Βρσάλικο φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους.

Μία είδηση-έκπληξη έρχεται από την Ιταλία και αφορά στον Σίμε Βρσάλικο. Ο Κροάτης αμυντικός παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέγραψε εννιά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους!

Ο έμπειρος άσος γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό πρωτάθλημα έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Τζένοα, Σασαουόλο,Ίντερ και φαίνεται πως η «Κυρία» τσεκάρει την περίπτωσή του. Αγκάθι σίγουρα αποτελεί το γεγονός ότι έχει πολλούς τραυματισμούς στο βιογραφικό του ενώ γενικά η καριέρα του βρίσκεται σε πτώση τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 11-6: Ο πολυνίκης Ολυμπιακός κατέκτησε το 5ο Κύπελλο!

Στην Ιταλία η προθεσμία για τους ελεύθερους λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη, με την απόκτησή του έστω μέχρι το καλοκαίρι. Σημειώνεται ωστόσο πως η ευπάθειά του στους τραυματισμούς είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ