Λάτσιο – Αταλάντα 0-2: Διπλό τετράδας στο «Ολίμπικο»

Λάτσιο – Αταλάντα 0-2: Διπλό τετράδας στο «Ολίμπικο»

Η Αταλάντα επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο στη Ρώμη και έπιασε τετράδα στη βαθμολογία της Serie A.

«Εκδίκηση» για την ήττα που είχε γνωρίσει στον πρώτο γύρο στο Μπέργκαμο από την Λάτσιο (0-2) πήρε απόψε η Αταλάντα στο «Ολίμπικο», όπου επιβλήθηκε με 2-0 κι απόκτησε σημαντικό προβάδισμα έναντι των «λατσιάλι» στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Παράλληλα διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στο συγκρότημα της Ρώμης για 6ο σερί παιχνίδι εκτός έδρας (3-3-0). Οι «Αετοί» μετά από το αήττητο των πέντε αγωνιστικών (2-3-0) γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα από τον περασμένο Οκτώβριο (1-3 από τη Σαλερνιτάνα) μετά από τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός τετράδας.

Διαβάστε επίσης: Καθυστέρηση στο Κλερμόν-Μαρσέιγ λόγω συμπλοκής οπαδών με την αστυνομία (vid)

Ο Τζαπακόστα στο 23΄ και ο Χόιλουντ στο 65΄ ήταν οι σκόρερ των «μπεργκαμάσκι», που επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά τις ήττες από την Σασουόλο (1-0 στο πρωτάθλημα) και Ίντερ (με το ίδιο σκορ στους προημιτελικούς του Coppa Italia).

Λάτσιο: Προβεντέλ, Χισάι (58’ Λατσάρι), Καζάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Αλμπέρτο, Άντερσον (58’ Πέδρο), Κατάλντι (57’ Βεσίνο), Τζακάνι, Σάβιτς, Ιμόμπιλε

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι, Ντζιμσίτι, Τζαπακόστα, Χάτεμπουρ (63’ Ντεμιράλ), Σκαλβίνι (59’ Παλομίνο), Ντε Ρόουν, Κοουπμάινερς, Λούκμαν (89’ Μπογκά), Χέιλουντ (90’ Σαπάτα), Έντερσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ