Λέτσε – Ρόμα 1-1: «Κόλλησε» στο Via del Mare

Λέτσε – Ρόμα 1-1: «Κόλλησε» στο Via del Mare

Δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Λέτσε η Ρόμα (1-1).

Γκέλα ολκής για τη Ρόμα στο Stadio Ettore Giardiniero – Via del Mare. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στην εφετινή Serie A, μένοντας στο 1-1 με τη Λέτσε.

Στραβοπάτημα από τα λίγα για τους «Τζιαλορόσι», που έχασαν μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθούν στις Champions League θέσεις της κατηγορίας. Πάντα τρίτη η Ρόμα με 41 πόντους σε 22 αγωνιστικές. Στην 14η θέση η Λέτσε με 24 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Το «μαύρο κουτί» του Παναθηναϊκού και η νύχτα που «τελείωσε» τον Ράντονιτς (vids)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, προειδοποιώντας την ομάδα του Μουρίνιο. Στο 6’ ο Πατρίσιο έσωσε δύσκολα μετά από μακρινό σουτ του Γκάλο, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μπασιρότο έκανε το 1-0 με κεφαλιά ψαράκι.

Το γρήγορο γκολ της Λέτσε αφύπνισε τη Ρόμα, που βρήκε την απάντηση από την άσπρη βούλα. Ο Ντιμπάλα ανέλαβε την εκτέλεση, γράφοντας το 1-1.

Στο 50ο λεπτό ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε το φάουλ και ο Έιμπραχαμ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Φαλκόνε κατέβασε και πάλι ρολά, ενώ από εκεί και πέρα η Λέτσε έμεινε πίσω και δεν απειλήθηκε.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Ουμτιτί, Μπεσιρότο, Μπλιν, Γκάλο (73’ Πετσέλα), Γκεντρί, Χιούλμαντ, Χοάν Γκονθάλεθ (67’ Άσκιλντσεν), Στρεφέτσα (74’ Μπαντά), Κολόμπο (67’ Φούλκερλινγκ), Ντι Φραντσέσκο (88’ Ουντέν)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Μαντσίνι, Μάτιτς (83’ Βαϊνάλντουμ), Κριστάντε, Πελεγκρίνι (88’ Σολμπάκεν), Ελ Σααραουί, Ντιμπάλα, Ζαλέβσκι, Έιμπραχαμ (83’ Μπελότι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ