Ρόμα – Βερόνα 1-0: Νίκη για «σεντόνι»…

Ρόμα – Βερόνα 1-0: Νίκη για «σεντόνι»…

Το γκολ του Σολμπάκεν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τη Ρόμα που επικράτησε με 1-0 της Βερόνα και έπιασε ξανά τετράδα.

Η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Λέτσε (διπλό στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα) και με τη δύσκολη νίκη της επί της Βερόνα (1-0) «έπιασε» τη Μίλαν στην 3η θέση της Serie A (υπερτερεί στην ισοβαθμία των «ροσονέρι»), μετά από 23 αγωνιστικές.

Οι «Ρωμαίοι» ήθελαν πάρα πολύ το «τρίποντο» για να παραμείνουν γερά στο παιχνίδι της εξόδου στο Champions League της επόμενης περιόδου, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους μετά την ήττα μεσοβδόμαδα από την Σάλτσμπουργκ (1-0) στο πρώτο ματς για την πρόκριση στους «16» του Europa League (η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη στην Ιταλία), αλλά και το 1-1 με την Λέτσε που είχε προηγηθεί στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0: Τη… μάδησε

Πάλεψαν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, δεν πήραν ούτε βαθμό και παρέμειναν χωρίς εκτός έδρας νίκη από τις 30 Απριλίου 2022, όταν είχαν επικρατήσει στη Σαρδηνία της Κάλιαρι με 2-1.

Ρόμα: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα, Μαντσίνι, Κάρσντορπ (70’ Τσελίκ), Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Μποβέ, Ελ Σααραουί, (87′ Βαϊνάλντουμ), Έιμπραχαμ (15’ Μπελότι), Σολμπάκεν

Βερόνα: Μοντιπό, Ντεπάολι, Νταβίντοβιτς, Μανιάνι, Χϊεν, Ντόιγκ (84′ Άμπιλντγκααρντ), Λάζοβιτς (60’ Μπράαφ), Ταμέζ, Ντούντα, Ενγκόνγκ (75’ Καλόν), Γκάιτς (59’ Λαζάνια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ