Εμπολι – Νάπολι 0-2: Ασταμάτητο το τρένο…

Εμπολι – Νάπολι 0-2: Ασταμάτητο το τρένο…

Νέα παράσταση από τη Νάπολι και ετοιμασίες για στέψη (0-2).

Η Νάπολι συνεχίζει χωρίς… φρένα στη Serie A, επικρατώντας εύκολα με 2-0 και στην έδρα της Έμπολι στο εναρκτήριο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Serie A και, με την 8η σερί νίκη της, αποσπάστηκε 18 βαθμούς απ’ τη δεύτερη Ίντερ.

Οι «παρτενοπέι» απλοποίησαν τα πράγματα απ’ το πρώτο ημίωρο, καθώς προηγήθηκαν στο 17′ με το αυτογκόλ του Ισμαϊλί, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με άλλο ένα γκολ του Βίκτορ Οσιμέν στο 28′.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Μπακαμπού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη «μάχη» του τίτλου και τη σχέση του με τον Ελ Αραμπί

Ο Νιγηριανός φορ σκόραρε για 8ο σερί ματς της Νάπολι στη Serie A (είχε πετύχει γκολ την Τρίτη και στον αγώνα του Champions League με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης) κι έφτασε πλέον τα 19 γκολ σε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Η Νάπολι ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ρουί (απευθείας κόκκινη) στο 67′.

EΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Εμπουεχί (68’ Στοϊάνοβιτς), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Παρίζι, Χάας (77’ Πιάτσα), Χέντερσον (57’ Γκράσι), Μπαλντάντζι, Μαρίν, Σατριάνο(77’ Βινιάτο), Πίκολι (57’ Καπούτο)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Ρουί, Ανγκισά (90+3’ Γκαετάνο), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (90+2’ εντομπελέ), Λοσάνο (70’ Οιβέρα), Οσιμέν (85’ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (71’ Ελμάς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ