Ο δήμαρχος της Νάπολη ετοιμάζει ήδη τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο δήμαρχος της Νάπολη ετοιμάζει ήδη τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Η Νάπολι πλησιάζει όλο και περισσότερο στο scudetto και ο δήμαρχος της πόλης ξεκίνησε ήδη τις ετοιμασίες για τη φιέστα του πρωταθλήματος.

Μόνο με… θαύμα χάνεται το φετινό scudetto από τα χέρια της Νάπολι, που μετά από 33 χρόνια και την εποχή του αξεπέραστου Ντιέγκο Μαραντόνα, ετοιμάζεται και πάλι να ανέβει στον «θρόνο» της Serie A.

Μάλιστα επικρατεί τέτοια βεβαιότητα ότι η ομάδα του Σπαλέτι θα φτάσει ως το τέλος της διαδρομής (είναι πρώτη με 15 βαθμούς διαφορά από την Ίντερ μετά από 23 αγωνιστικές), που ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες στην πόλη για τη φιέστα που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε επίσης: Και όμως η Λεωφόρος είπε την αλήθεια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vids)

Ο δήμαρχος, Γκαετάνο Μανφρέντι, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον σταθμό «Radio CRC»:

«Αξιολογούμε ένα υποθετικό πάρτι για την κατάκτηση του scudetto στην Πλατεία Πλεμπίσιτο. Θα είναι ένα πρωτάθλημα για την πόλη. Μαζί με την αστυνομία θα κοιτάξουμε να πάρουμε τα αναγκαία μέτρα. Πρέπει να προσέξουμε ώστε να σεβαστούμε τον αυθορμητισμό αυτή της στιγμής αλλά και την ασφάλεια των ανθρώπων που θα πάρουν μέρος στη γιορτή. Σκεφτόμαστε επίσης να βάλουμε μία γιγαντοοθόνη την ημέρα της τελευταίας αγωνιστικής.

Το πρωτάθλημα αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί και με οργανωτική επιτυχία πέρα από την αθλητική και να έχει στιλ, χωρίς να αφαιρέσουμε τίποτα από τη μαγεία των δύο πρώτων της Νάπολι με τον Μαραντόνα. Οι εμφανίσεις στο Champions League δείχνουν πως η πόλη της Νάπολης είναι ηγέτης στο ποδόσφαιρο και θέλει να είναι και σε άλλους τομείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ