Τι είπε ο Μπακαμπού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη «μάχη» του τίτλου και τη σχέση του με τον Ελ Αραμπί

Τι είπε ο Μπακαμπού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη «μάχη» του τίτλου και τη σχέση του με τον Ελ Αραμπί

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για το ντέρμπι «αιωνίων», τον Ολυμπιακό, το πρωτάθλημα, αλλά και την ιδιαίτερη σχέση με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού παραχώρησε συνέντευξη για τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την 24η αγωνιστική της Super League και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να πάρουν το τρίποντο.

Ακόμα, ο Γαλλο-κονγκολέζος στράικερ των Πειραιωτών δήλωσε πως θα δώσει μεγάλη «μάχη» για το πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε μεταξύ άλλων και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί πριν ακόμα γίνουν συμπαίκτες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπακαμπού στο match programme:

Πώς βιώνεις τη θητεία σου στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό; «Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει η χώρα και η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη».

Υστερα από περίπου πέντε μήνες, έχεις καταφέρει να είσαι ο πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα με έντεκα γκολ. Ποια είναι τα στοιχεία που σε έχουν βοηθήσει να βρίσκεσαι σε αυτή τη φόρμα; «Η προσαρμογή μου ήταν γρήγορη γιατί γνώρισα πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και πολύ καλούς φίλους, οπότε μέσα στο γήπεδο είναι πιο εύκολο για μένα να νιώθω άνετα».

Πώς είναι η συνύπαρξή σου με έναν εξίσου επιθετικό γκολτζή, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί; Σας είδαμε πώς πανηγυρίσατε μαζί μετά το γκολ που σημείωσε εναντίον του ΟΦΗ, όταν έτρεξες να τον αγκαλιάσεις και να τον συγχαρείς. «Ήμασταν φίλοι πριν να γίνουμε συμπαίκτες. Ο Γιούσεφ είναι ένας φανταστικός παίκτης, τον σέβομαι πολύ. Με βοήθησε πολύ με την προσαρμογή μου εδώ. Κόντρα στον ΟΦΗ πανηγυρίσαμε όλοι μαζί γιατί αυτό ήταν το φυσιολογικό. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει ή ποιος σκοράρει. Το πιο σημαντικό είναι να παλεύουμε και να κερδίζουμε για τον σύλλογο σε όλα τα παιχνίδια».

Πώς περιμένεις το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού; Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να κατακτήσει τη νίκη; «Σε αυτό το ντέρμπι πρέπει να παλέψουμε και να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας. Είμαστε τυχεροί που θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα, οπότε πρέπει να τον απολαύσουμε και να τα δώσουμε όλα. Περάσαμε δύσκολες στιγμές αυτή τη σεζόν. Ελπίζω να μπορέσουμε επιτέλους να ανατρέψουμε την κατάσταση και αυτό να ξεκινήσει με το ντέρμπι».

Θεωρείς ότι έχεις να δώσεις ακόμη περισσότερα πράγματα εφέτος στον Ολυμπιακό; «Μπορούμε πάντα καλύτερα. Μέρα με τη μέρα αυτή είναι η νοοτροπία μου και δουλεύω για να είμαι καλύτερος σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα».

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θέλουν να δουν την ομάδα πρωταθλήτρια για τέταρτη διαδοχική χρονιά. Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις; «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θα κάνουμε το μέγιστο για να κάνουμε τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ