Εμπαπέ: «Αν έρθω στην Ιταλία, θα είναι μόνο για τη Μίλαν» (vid, pic)

Εμπαπέ: «Αν έρθω στην Ιταλία, θα είναι μόνο για τη Μίλαν» (vid, pic)

Ο Εμπαπέ κατάφερε ξανά να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, με την απάντηση του σε φίλο της Μίλαν, πως θα ερχόταν στην Ιταλία μόνο ως «ροσονέρι».

«Φωτιές» άναψε ο Κιλιάν Εμπαπέ στα χθεσινά βραβεία των κορυφαίων της FIFA, όταν σε πρόταση ενός φιλάθλου να πάει στην Ιταλία, ο ίδιος απάντησε πως αν πήγαινε να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο, αυτό θα γινόταν μόνο για λογαριασμό της Μίλαν.

Εκείνη την στιγμή, τον κατέγραφε η κάμερα και δεν άργησε αυτή του η δήλωση, να γίνει viral και να δημιουργήσει κύματα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της Μίλαν, που σίγουρα με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 με τη Γαλλία, στην ομάδα τους, θα μπορούν να ονειρευτούν ακόμη και την κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: Με μια ανάρτηση τα είπε όλα για τον Πινέιρο (vids)

Ο Γάλλος σταρ φλέρταρε διαρκώς, με μία μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία δύο χρόνια, πριν τελικά ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ δεν έχει διστάσει να εκφράσει την συμπάθεια του και στην Λίβερπουλ στο παρελθόν.

Μία επικείμενη μεταγραφή του στην ομάδα του Μιλάνου πάντως δεν φαντάζει ρεαλιστικό σενάριο. Τα χρήματα που θα ζητούσε η Παρί, ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια και οι ετήσιες αποδοχές του Εμπαπέ υπερβαίνουν τα 70 εκατομμύρια τον χρόνο, χρήματα που αδυνατεί να σπαταλήσει οποιαδήποτε ομάδα, πόσο μάλλον η Μίλαν.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ