Πίρλο: «Δεν πρόδωσα τη Μίλαν για τα λεφτά»

Πίρλο: «Δεν πρόδωσα τη Μίλαν για τα λεφτά»

Τους λόγους που μετακινήθηκε από τη Μίλαν στη Γιουβέντους το 2011 εξήγησε ο Αντρέα Πίρλο, τονίζοντας πως δεν ήταν οικονομικοί.

Ο Αντρα Πίρλο παραχώρησε συνέντευξη στον πρώην συμπαίκτη του στη Μίλαν, Μάσιμο Αμπροσίνι, η οποία προβλήθηκε στην πλατφόρμα του Amazon Prime και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μετακίνησή του από τους «Ροσονέρι» στη Γιουβέντους το 2011.

Όπως εξήγησε, τον ενοχλεί ο χαρακτηρισμός του προδότη, καθώς σε καμία περίπτωση δεν έφυγε για τα λεφτά, αλλά επειδή η διοίκηση της Μίλαν δεν του πρόσφερε τότε συμβόλαιο μεγαλύτερο του ενός έτους.

Διαβάστε επίσης: Το ντέρμπι του… Σαμασέκου

«Η Μίλαν ήθελε να μου κάνει συμβόλαιο μόνο για έναν χρόνο, όπως σε εσένα, στον Νέστα και στον Γκατούζο, επειδή ήμασταν άνω των 30 ετών. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ να συζητήσουμε επειδή εγώ ήθελα να μείνω για περισσότερα χρόνια. Με ενοχλεί να θεωρούμαι προδότης. Έκλαψα πάρα πολύ μέχρι την τελευταία στιγμή επειδή θα έμενα για όλη τη ζωή μου στην Μίλαν.

Έφυγα για πολλούς λόγους αλλά όχι επειδή ήθελα περισσότερα χρήματα ή ήθελα να πάω κάπου αλλού. Νόμιζα ότι άξιζα περισσότερα χρόνια συμβόλαιο», ανέφερε ο Πίρλο ο οποίος αγωνίστηκε στη Μίλαν από το 2001 έως το 2011, μετρώντας 401 εμφανίσεις με 41 γκολ, 70 ασίστ και κατακτώντας 2 πρωταθλήματα, 2 Champions League και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ