Ο Ζλάταν αποδεικνύει πως για αυτόν η ηλικία είναι απλά ένας… αριθμός (vids)

Ο Ζλάταν αποδεικνύει πως για αυτόν η ηλικία είναι απλά ένας… αριθμός (vids)

Είναι ένας 40αρης που βάζει κάτω όλους τους 20αρηδες μαζί! Το θαύμα της... φύσης που ακούει στο όνομα Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς επέστρεψε, ώστε να ηγηθεί ξανά στην προσπάθεια της εθνικής Σουηδίας στα προκριματικά του Euro.

Τι και αν στα 39 του υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου; «Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν το πω εγώ», είπε. Και επέστρεψε γερός και δυνατός. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, περί ου λόγος, είναι ένα θαύμα της φύσης. Ένα φαινόμενο του ποδοσφαίρου. Που μόνο δέος μπορεί να σου προκαλέσει.

Το ημερολόγιο έδειχνε 26 Φεβρουαρίου. Η βραδιά που ο Ζλάταν επέστρεφε στο χορτάρι παίρνοντας την θέση του Ζιρού στο ματς με την Αταλάντα.

Διαβάστε επίσης: Ο Θρύλος της Ευρώπης πήρε το Challenge Cup! (3-0)

Έπειτα από οκτώ ολόκληρους μήνες ατέλειωτης δουλειάς στην πισίνα, στο γυμναστήριο στο γήπεδο ο Ζλάταν είναι και πάλι εδώ.

«Είναι διαφορετικά όταν είσαι στο γήπεδο. Η αδρεναλίνη, οι οπαδοί, η μυρωδιά, οι μονομαχίες. Νιώθεις ζωντανός στο γήπεδο. Επιτέλους γύρισα», ανέφερε στο βίντεο που δημιούργησε η Μίλαν με αφορμή την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο πολύπειρος σέντερ φορ.

Bαζίδοντας πλέον στα 41 του χρόνια, οι άνθρωποι της Σουηδίας έκαναν την… έκπληξη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, ανακοίνωσε την αποστολή για τα προκριματικά του EURO 2024 με τον Ζλάταν… να δίνει το παρών, για τα ματς κόντρα σε Βέλγιο και Αζέρμπαιτζάν.

O σούπερ σταρ της Μίλαν παραμένει ο μεγάλος ηγέτης της εθνικής ομάδας της Σουηδίας και… από ότι φαίνεται έχει ως μεγάλο στόχο να δώσει το παρών σε ένα ακόμα EURO, αποδεικνύοντας πως για αυτόν η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ