Ο Παυλίδης σκοράρει και… τρελαίνει τη Serie A (vid)

Ο Παυλίδης σκοράρει και… τρελαίνει τη Serie A (vid)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκοράρει κατά ριπάς στην Ολλανδία, απέκλεισε με δύο γκολ του τη Λάτσιο και μπαίνει σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στον... αστερισμό των κορυφαίων πρωταθλημάτων και της Serie A εν προκειμένω.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει βρει την Ιθάκη του στην Ολλανδία. Η απόφασή του να αφήσει τα γερμανικά γήπεδα και να κυνηγήσει φανέλα βασικού στην Eredivisie φαίνεται πως τον δικαιώνει, αφού σε κάθε μια από τις πέντε σεζόν σε Βίλεμ αρχικά και Άλκμααρ στη συνέχεια, παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος και ολοένα πιο… φονικός μπροστά στα αντίπαλα δίχτυα.

Πέρσι πέτυχε το εντυπωσιακό νούμερο των 25 γκολ και 7 ασίστ σε 51 ματς. Φέτος όμως αναλογικά, τα νούμερά του είναι ακόμα καλύτερα! Έχοντας χάσει αρκετά ματς λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο, έχει καταφέρει να συμμετάσχει σε 28 ματς μέχρι σήμερα και έχει συμμετοχή σε 29 γκολ (19 γκολ και 10 ασίστ), δείχνοντας μεγαλύτερη συμμετοχικότητα από ποτέ στο παιχνίδι της Άλκμααρ.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρινάκης έκανε ό,τι κανείς άλλος στην Ελλάδα – Οι 103 τίτλοι του Ερασιτέχνη στην εποχή του, τα εξηγούν όλα

Ο Έλληνας επιθετικός, τράβηξε ακόμα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, αφού σε δύο συμμετοχές στις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Conference League πέτυχε ισάριθμα γκολ κόντρα στη Λάτσιο και πήρε από το χέρι την ομάδα του, οδηγώντας την στους 8 της διοργάνωσης. Μια επίδοση που τον βάζει για τα καλά όπως φαίνεται στα ραντάρ ομάδων της Serie A.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ιταλικού «Tuttomercato», ο Παυλίδης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της νεοφώτιστης Μόντσα, των πολυδιαφημισμένων Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Αντριάνο Γκαλιάνι. Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως το ενδιαφέρον έπαψε να είναι… φιλολογικό, καθώς σκάουτ της ιταλικής ομάδας βρέθηκε στην Ολλανδία και τον παρακολούθησε κόντρα στη Λάτσιο.


Με την κλήρωση στην Ευρώπη για τους 8 του Conference League να μην είναι απαγορευτική (αντίπαλος η Άντερλεχτ), ο Παυλίδης έχει την ευκαιρία να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από πολλούς φέτος. Να σκοράρει, να οδηγήσει την ομάδα του στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και… γιατί όχι; Να οδηγήσει και τον εαυτό του σε μια νέα ποδοσφαιρική γη της Επαγγελίας, στο κορυφαίο πλέον επίπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ