Ίντερ – Γιουβέντους 0-1: «Άλωσε» το «Μεάτσα»

Ίντερ – Γιουβέντους 0-1: «Άλωσε» το «Μεάτσα»

Η Γιουβέντους κατάφερε να περάσει από την έδρα της Ίντερ επικρατώντας με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Φίλιπ Κόστιτς.

Το γκολ του Φίλιπ Κόστιτς, στο 23ο λεπτό, αποδείχτηκε αρκετό, για να χαρίσει το «διπλό» (1-0) στη Γιουβέντους, απέναντι στην Ίντερ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στη Serie A. Η ομάδα του Τορίνου συνέχισε το απίστευτο comeback της και χάρη στον Σέρβο μεσοεπιθετικό μπορεί να ελπίζει για έξοδο στο Champions League, αφού μείωσε τη διαφορά της από τη πρώτη τετράδα στους 7 βαθμούς.

Άξιος αναφοράς είναι βέβαια και ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Βόιτσεχ Σέζνι, αφού κράτησε ανέπαφη την εστία του στην πίεση των «νερατζούρι» στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μιλάνου, μετά τη δεύτερη διαδοχική ήττα της, έμεινε στους -2 βαθμούς από τη δεύτερη Λάτσιο, αφού δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και να υπερασπιστεί τον Meazza.

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Νταρμιάν (79’ Κορέα), Ατσέρμπι, Ντε Φράι, Ντάμφρις (83’ Μπελανόβα), Μπαρέλα (63’ Μχιταριαν), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο (63’ Ντ’Αμπρόζιο), Λουκάκου (79’ Ντζέκο), Λαουτάρο Μαρτίνες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Γκάτι, Ντε Σίλιο (75’ Κουαδράδο), Κόστιτς, Ραμπιό, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Σουλέ (66’ Κιέζα, 83’ Παρέδες), Βλάχοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ