Τζένοα – Ελλάς Βερόνα 3-1 (Vids)

Τζένοα – Ελλάς Βερόνα 3-1 (Vids)

Μπορεί η Ελλάς Βερόνα να ήθελε τη νίκη πάση θυσία για να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή, παρόλα αυτά η «αδιάφορη» Τζένοα επικράτησε με 3-1, κάνοντας το έργο των Βερονέζων πολύ δύσκολο.

Η Ελλάς Βερόνα ταξίδεψε στη Γένοβα με στόχο να καταφέρει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ δεν έχει καμία ελπίδα για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παρόλα αυτά, η Τζένοα επικράτησε με 3-1, βάζοντας δύσκολα στους Βερονέζους όσον αφορά την υπόθεση παραμονή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για του γηπεδούχους. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Μεδέιρος με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νίκολας για το 1-0. Μετά το γκολ των γηπεδούχων η Βερόνα ανέβηκε, προσπαθώντας να απειλήσει την εστία του Περίν. Στο 45′ ο Ρόμουλο έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ ο Λαπαντούλα έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 55′ η Τζένοα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Λαμπαντούλα να μην προλαβαίνει να σουτάρει από πλεονεκτική θέση. Αφού λοιπόν η Τζένοα έχανε τις ευκαιρίες, η Βερόνα έφτασε στο γκολ με τη συνδρομή των Γενοβέζων. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Όσκαρ Χίλιεμαρκ βρήκε τη μπάλα με το χέρι με το διαιτητή να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρόμουλο που έφερε στο 65′ ο παιχνίδι στα ίσια.

Στο 78′ ο Μπέσα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Βερόνα και με σουτ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 93′ ο Γκόραν Πάντεφ με εκπληκτική λόμπα από το όριο της μεγάλης περιοχής.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Τζένοα (Ντάβιντε Μπαλαρντίνι): Περίν, Μπιράσκι, Ροσετίνι, Ζουκάνοβιτς, Λάζοβιτς, Χίλιεμαρκ, Κοφί (65′ Μπέσα), Μπερτολάτσι, Λαξάλτ, Μεδέιρος (81′ Πάντεφ), Λαπαντούλα (86′ Ρόσι).

Ελλάς Βερόνα (Φάμπιο Πέκια): Νίκολας, Σουπραγιέν (58′ Βέρντε), Βούκοβιτς, Καράτσιολο, Μπεαρζότι (79′ Λι), Βαλότι, Ντάνζι, Ρόμουλο, Μάτος (63′ Πέτκοβιτς), Φάρες, Τσέρτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ