Η Λάτσιο καταδικάζει τα αντισημιτικά συνθήματα των οπαδών της (pic)

Η Λάτσιο καταδικάζει τα αντισημιτικά συνθήματα των οπαδών της (pic)

Μετά τις καταγγελίες από την εβραϊκή κοινότητα της Ρώμης, η Λάτσιο καταδίκασε τα αντισημιτικά συνθήματα των οπαδών της.

Η Λάτσιο καταδίκασε τα αντισημιτικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους φανατικούς οπαδούς της την Κυριακή κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Ρόμα (1-0) στη Serie A, μετά τις καταγγελίες από την εβραϊκή κοινότητα στη ιταλική πρωτεύουσα.

Η Λάτσιο ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ήταν πάντα «στην πρώτη γραμμή να καταδικάζει δημόσια, να αποτρέπει και να καταστείλει ανεπιφύλακτα οποιαδήποτε διάκριση, ρατσιστικό ή αντισημιτικό σύνθημα ή ενέργεια».

Διαβάστε επίσης: Ξεμπρόστιασε τον Μπαλτάκο ο Καρυπίδης: «Μου είπε θα σε γ… και εσένα και όλον τον Άρη»

Η πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας της Ρώμης, Ρουθ Ντουρεγκέλο, δημοσίευσε χθες (20/3) στο Twitter βίντεο με οπαδούς της Λάτσιο να φωνάζουν αντισημιτικά άσματα και μια φωτογραφία ενός ατόμου στις εξέδρες φορώντας μια φανέλα με το όνομα «Hitlerson» με τον αριθμό 88, που χρησιμοποιείται στο νεοναζιστικό κίνημα και σημαίνει «Χάιλ Χίτλερ».

Αυτές οι καταγγελίες συμβαίνουν όταν ήδη διεξάγεται έρευνα, από την ιταλική ομοσπονδία, για υποτιθέμενα αντισημιτικά συνθήματα από οπαδούς της Λάτσιο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στη Νάπολη (0-1) στις 3 Μαρτίου.

Η πειθαρχική επιτροπή της Serie A ανακοίνωσε ότι η απόφαση για το νέο αυτό επεισόδιο στο ντέρμπι της Ρώμης θα ληφθεί το αργότερο έως τις 4 Απριλίου, με βάση τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ