Έξαλλος ο Αλέγκρι με ερώτηση δημοσιογράφου για τη διαιτησία στο Ίντερ-Γιουβέντους

Έξαλλος ο Αλέγκρι με ερώτηση δημοσιογράφου για τη διαιτησία στο Ίντερ-Γιουβέντους

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εκνευρίστηκε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη διαιτησία στο ντέρμπι με την Ίντερ και ξέσπασε.

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια του «Derby d’ Italia», φεύγοντας με το διπλό από το «Τζουζέπε Μεάτσα» επικρατώντας της Ίντερ με 1-0, για την 27η αγωνιστική της Serie A.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης κι ενώ ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό «DAZN», δέχθηκε μια ερώτηση σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα τη φάση του γκολ. Αυτό ήταν που προκάλεσε την «έκρηξη» του Ιταλού τεχνικού που τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι διαιτητικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές από όλους.

Διαβάστε επίσης: «Ρουκέτες» Μαρινάκη για Μπένετ, Μπαλτάκο και Μελισσανίδη

Όσα είπε ο Αλέγκρι:

«Κοίτα, μην με εκνευρίζεις τώρα, για το ματς με τη Σαλερνιτάνα δεν με έχει ρωτήσει ποτέ κανένας τίποτα. Πώς κι έτσι; Αλλά αφού έτσι το θέλετε, ακούστε πώς έχουν τα πράγματα… Οι αποφάσεις του διαιτητή πρέπει να γίνονται αποδεκτές, υπάρχει και το VAR. Στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με την Ίντερ μας ακύρωσαν ένα γκολ χωρίς να καταλάβουμε γιατί. Ηταν χέρι; Δεν ήταν; Δεν ξέρω.

Οι αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές, όπως γίνονται από εμάς πάντα, είμαστε πολύ κύριοι σε αυτό. Εσείς; Οι άλλοι; Σε έναν αγώνα με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο μάς ακύρωσαν γκολ επειδή το VAR γύρισε ένα λεπτό πίσω, ένα λεπτό πίσω, για να βρει φάουλ. Ούτε τότε είπαμε τίποτα. Επίσης ποτέ δεν με είχε ρωτήσει κανένας ούτε για εκείνη τη φάση. Γιατί;

Στο ματς με τη Σαλερνιτάνα φέτος, στο 2-2 του πρώτου γύρου, η φάση είναι αντικειμενική. Καλύπτεται μισό μέτρο ο παίκτης και δίνουν οφσάιντ. Σήμερα η φάση που λέτε με τον Ραμπιό είναι υποκειμενική. Η δική μου άποψη, η δική μας άποψη στη Γιουβέντους, είναι ότι δεν πρέπει να μιλάμε για διαιτησία. Και δεν μιλάμε ποτέ εμείς. Εσείς μιλάτε, εσείς ψάχνετε συνέχεια την πολεμική, να προκαλέσετε ντόρο, όχι εμείς. Οταν έχεις μπροστά σου έναν προπονητή θα τον ρωτάς για ποδόσφαιρο και όχι για διαιτησία. Κατανοητό;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ