Μίλαν: Κοντά στην ανανέωση με Λεάο

Μίλαν: Κοντά στην ανανέωση με Λεάο

Σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας οι «ροσονέρι» είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσουν τον ανερχόμενο αστέρα, Ράφαελ Λεάο.

Ο Ράφαελ Λεάο είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει τον τελευταίο χρόνο με τις εμφανίσεις του. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός κάνει πράγματα και θαύματα με τη Μίλαν, και πολλοί σύλλογοι τον έχουν βάλει στο μάτι. Μεταξύ αυτών και η Τσέλσι, που είναι έτοιμη να προσφέρει περί τα 130 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Πορτογάλου.

Διαβάστε επίσης: Ξέρω ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, αν…

Σύμφωνα πάντως με Μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας, οι «ροσονέρι» όχι μόνο δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον Λεάο (το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με τη λήξη της επόμενης σεζόν) αλλά θα του προτείνουν και νέο διετές.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει να υπάρξει αύξηση των αποδοχών του από το 1.5 εκατομμύριο στα 7.5, κάτι που οι Μιλανέζοι θα πράξουν. Μάλιστα η διοίκηση της Μίλαν διαρρέει πως θα υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα ραντεβού με τον ατζέντη του νεαρού άσου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal και να υπογραφεί η συμφωνία που θα τον δέσει με τους «ροσονέρι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μίλαν για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο, δέχτηκε να πληρώσει και την Σπόρτινγκ για πρόστιμο που του επέβαλλε επειδή αποχώρησε το 2018 χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει με τη διοίκηση της ομάδας της Λισαβώνας.

Στον πορτογαλικό σύλλογο τότε, είχε επιδικαστεί αποζημίωση 16,5 εκατ. ευρώ, η οποία με τους τόκους και τις προσαυξήσεις θα φτάσει πλέον τα 20 εκατ. ευρώ, με τους Μιλανέζους να το αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου.

Ο Λεάο τη φετινή σεζόν κάνει πράγματα και θαύματα στον ιταλικό Βορρά, εκεί όπου σε 36 εμφανίσεις μετράει 11 γκολ και και 10 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ